poziom poprawności politycznej i nagromadzenie feministycznych treści jest wręcz absurdalne. Uszy więdną
Nie wiem jak ocenić ten serial, lubię programy o survivalu i tą część uchwycili dość dobrze ( ludziom z głodu i niewyspania odbija, zaczynają się kłócić, jest problem z podstawowymi sprawami, nie wszyscy dają coś z siebie w dużej grupie) ale z tą psycholog to jakiś żart.
Ale chyba o to w tym serialu biega. W The Grand Tour jest znowu nagromadzenie treści motoryzacyjnej. Nie idzie tego oglądać...
dobre :D a w programach o gotowaniu jest za dużo gotowania ;) no jak oni śmią, robię się zaraz głodna i nie mogę skupić na oglądaniu! Oprotestować! xD
Nie mam nic do kobiet, feministek, gejów, lesbijek, niech sobie każdy żyje jak chce i myśli jak chce ale...
Ale w...wia mnie prostacka propaganda w tych wszystkich nowych serialach. Ktoś chce zaprezentować poglądy feministek, gejów itd. OK niech to robi ale niech nie miażdży przeciwstawnych poglądów oznaczając je jako złe i niebezpieczne posługując się jedynie twierdzeniami bez pokrycia w logicznych i naukowych argumentach ukazując stygmatyzację tradycyjnych wartości i postaw jako jedyny słuszny i akceptowalny kierunek. Promowanie homoseksualizmu i feminizmu to jedno a wzbudzanie niechęci i wrogości wobec chrześcijańskich wartości to już przeginka.