PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=841967}

Dzień trzeci

The Third Day
2020
6,6 5,2 tys. ocen
6,6 10 1 5151
7,2 4 krytyków
Dzień trzeci
powrót do forum serialu Dzień trzeci

Tak genialny i klimatyczny serial i tylko 670 głosów, a ocena to 6.8? Co z wami? Podczas gdy pierwsze lepsze serialowe gówna mają po kilka tysięcy głosów w dniu premiery. Dawno nie było takiej perełki jak Third Day, nic co wyszło w tym roku mu nie dorównuje.

ocenił(a) serial na 2
0wner2

Genialny - to twoje zdanie na temat tego gówna

Ludwig_Feuerbach

No tylko że ja się znam na filmach więc jak mówię że coś jest genialne to takie jest. Ty najwyraźniej masz spier dolony gust :)

0wner2

Fani kina?! Tacy istnieli z 10 lat temu, teraz jeśli w serialu nie wybucha samochód i nie ma gołych cycków to i nie będzie frekwencji.

ocenił(a) serial na 7
0wner2

To chyba wynika z kwestii niszowej platformy streamingowej jaką jest HBO

tzn_xenna

Mówisz serio? HBO niszowe?

ocenił(a) serial na 7
0wner2

Tak, mówie serio, wg danych z lipca netflix ma ponad 3 razy więcej subskrybentów niz hbo i jak widać ma to przełożenie na liczbę ocen seriali i filmów

ocenił(a) serial na 7
0wner2

No nie wiem. Wciągnęłam się, mimo że miałam po nim koszmary, ale po 6. odcinku zastanawiam się, po co w ogóle nakręcono ten serial. Jakby jest fajny pomysł, ale czegoś brakuje. Może przeciągnęli za bardzo kwestię zaginięcia Nathana i ból po jego stracie. Gdzieś tam wrzucono nawet Kubę Rozpruwacza. Za dużo chyba grzybów w tym barszczu.

ladywhitesnake

Nakręcili po to, po co się kręci wszystko - żeby było co oglądać. I ja się bardzo cieszę że powstał bo to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem w tym roku. Moja ocena 9/10 i serduszko.

0wner2

Serial ciekawy i intrygujący. Zastanawiam się nad tym co powiedział niby Nathan że nie ma jej za złe że tak do niego powiedziała przed zaginięciem. Żyd prawny jak zwykle na wysokim poziomie!

ocenił(a) serial na 7
Marky_Aszti

"Żyd prawny"???

ocenił(a) serial na 7
0wner2

Serial niezły ale te 55 minutowe odcinki to jakaś rzeź na widzu.

ibielu

Eee? A ile powinny trwać, 20 minut? Każdy serial obecnie ma godzinne odcinki jeśli nie zauważyłeś.

ocenił(a) serial na 7
0wner2

Chyba niewiele widziałeś. Mnóstwo seriali ma 40-45 minut i to idealny wymiar.

ibielu

No właśnie seriale w formacie 40-45 minut to w większości przypadków gnioty, nie da się w tak krótkim czasie opowiedzieć dobrej historii. Najlepsze seriale zawsze trwają godzinę lub nawet więcej (jak na przykład Too Old to Die Young - odcinki po 1h 30m i to się nazywa kino).

ocenił(a) serial na 7
0wner2

Nie zgodzę się, wystarczy po prostu zrobić 1-2, 45 minutowe odcinki więcej i wszystko da się pokazać. Półtorej godziny to rzeczywiście "kino" ale nie format serialowy. Ale każdy lubi co innego, pozdrawiam.