PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10041132}

Dziecko czy oszustka: Przypadek Natalii Grace

The Curious Case of Natalia Grace
2023 - 2025
6,2 1,0 tys. ocen
6,2 10 1 1039
Dziecko czy oszustka: Przypadek Natalii Grace
powrót do forum serialu Dziecko czy oszustka: Przypadek Natalii Grace

Jak to się stało, że on był sądzony a jej sprawę odwołali z powodu braku dowodów? Czy ja o czymś nie wiem? Ktoś mi to wyjaśni?

Patulina_Toksyna

Myślę, że to dlatego, że Barneta uniewinnili. Prokuratura zapewne nie chciała ryzykować przegrania drugiego procesu.

ReFuRjatka

Hmm wydawało mi się że na nią jest więcej dowodów, w sumie sama kręciła filmiki, ale może masz rację. W każdym razie ciekawa sprawa. Kwestia pominięcia jej wieku to też jakiś kosmos. Fajnie nagrany jest ten dokument. Na początku stwierdziłam że to oczywiste że oszukuje z wiekiem, a na końcu myślę ja pierdziele zostawili dziecko. Zastanawiam się czemu nie mówiła po ukraińsku i psycholog stwierdził że jest socjopatką ale też jedno nie wyklucza drugiego.

ocenił(a) serial na 5
Patulina_Toksyna

Z tego co pamiętam to nikt w dokumencie (poza tym ojcem) nie potwierdził, że Natalia jest socjopatką. Podpierał się tym że ponoć taka była opinia lekarzy ale w sumie to gdzie są jakieś dowody na to? On dużo rzeczy opowiadał i wydaje mi się, że 90% tego co ona ponoć robiła, jej miesiączkowanie itd. to jedna wielka ściema.

ocenił(a) serial na 5
blueblood96

A zachowanie tego dziecka (chodzi mi o to nachodzenie sąsiadów, opowiadanie że chciała zabić rodziców czy napastowanie chłopców) to ewidentnie wpływ przebywania z tą kobietą.. . Tak naprawdę strach pomyśleć co ona jej wkładała do głowy, a musiała to robić... żeby np. nagrać ten filmik na którym Natalia stojąc z podpaską w dłoni "mówi tatusiowi" że ma okres.

blueblood96

no i ten szpital psychiatryczny, personel zle sie o niej wypowiadal, no chyba, zeto wplyw Kristinne

Patulina_Toksyna

Na jej fb przeczytałam że też została uniewinniona. Chyba bardzo szybko chcieli zakończyć tą sprawę raz na zawsze, Barnettowie mieli kasę, kto wie jakie mieli układy.