Jak to się stało, że on był sądzony a jej sprawę odwołali z powodu braku dowodów? Czy ja o czymś nie wiem? Ktoś mi to wyjaśni?
Myślę, że to dlatego, że Barneta uniewinnili. Prokuratura zapewne nie chciała ryzykować przegrania drugiego procesu.
Hmm wydawało mi się że na nią jest więcej dowodów, w sumie sama kręciła filmiki, ale może masz rację. W każdym razie ciekawa sprawa. Kwestia pominięcia jej wieku to też jakiś kosmos. Fajnie nagrany jest ten dokument. Na początku stwierdziłam że to oczywiste że oszukuje z wiekiem, a na końcu myślę ja pierdziele zostawili dziecko. Zastanawiam się czemu nie mówiła po ukraińsku i psycholog stwierdził że jest socjopatką ale też jedno nie wyklucza drugiego.
Z tego co pamiętam to nikt w dokumencie (poza tym ojcem) nie potwierdził, że Natalia jest socjopatką. Podpierał się tym że ponoć taka była opinia lekarzy ale w sumie to gdzie są jakieś dowody na to? On dużo rzeczy opowiadał i wydaje mi się, że 90% tego co ona ponoć robiła, jej miesiączkowanie itd. to jedna wielka ściema.
A zachowanie tego dziecka (chodzi mi o to nachodzenie sąsiadów, opowiadanie że chciała zabić rodziców czy napastowanie chłopców) to ewidentnie wpływ przebywania z tą kobietą.. . Tak naprawdę strach pomyśleć co ona jej wkładała do głowy, a musiała to robić... żeby np. nagrać ten filmik na którym Natalia stojąc z podpaską w dłoni "mówi tatusiowi" że ma okres.