PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94298}

Dziewczyna z komputera

Weird Science
1994 - 1997
6,8 2,4 tys. ocen
6,8 10 1 2378
Dziewczyna z komputera
powrót do forum serialu Dziewczyna z komputera

ogladalam ten serial jak bylam mala :) pamiętam jak go lubilam ... ehhh te stare dobre czasy...
pozdrawiam :)

Tequila_

tez pamietam ten film:) lubilam go;P pamietam ze zawsze ogladalam ten film i "czy boisz sie ciemnosci?". to byly moje ulubione seriale w dziecinstwie:) a tak wlasciwie chetnie bym sobie je jeszcze raz objerzala:)

laleczka_voodoo

Ja tak samo miałem. Dziewczyna z Komputera, a potem Are You Afraid at the Dark... To były czasy. Te seriale były bodajże na RTL7

użytkownik usunięty
dymek_to

Serial jest dużo lepszy od filmu , gagi są zabawniejsze , przez te kilka serii to pojawił się nawet ZZ Top ! Pamiętam że główni bohaterowie znaleźli się w jakimś barze dal motocyklistów a tam ZZ Top koncert dawał , albo odcinek w którym brat głównego bohatera z psem na rozumy się pozamieniał.
Serialik był czadowy a że TV nie powtarza to jest cios , nawet stacje kablowe nie emitują i aż płakać się chce ...

No właśnie!!!Powtarzają jakięś gówno, a dobrego serialu nie mogą powtórzyć... Polska telewizja... :

dymek_to

Hm.. to na canal+ lecialo, jesli dobrze pamietam. Moze jakas petycje trzeba by bylo wyslac, bo jak zauwazylem canal+ ostatnimi czasy puszcza troche filmow, ktore juz u nich lecialy z 5-10 lat temu. Z drugiej strony -> ciezko by bylo znalezc czas, by znowu poogladac ten serial ;).

ocenił(a) serial na 9
AiRyahXa0S

Serial zarabisty!
Całe moje dzieciństwo był dragon ball było czy boisz sie ciemności była dziewczyna z komputera i szczenięce lata :)

Czekam aż ktoś to wystawi :P

AiRyahXa0S

Super serial! Ja go na pewno oglądałam na RTL 7 ok. roku 1997, może wcześniej może poźniej, RTL7 puszczał codziennie super seriale np. Sliders, Kameleon ;) i oczywiście Sunset Beach ;) - ci którzy oglądali nigdy nie zapomną ;)

anula_13_2

O tak, Sunset Beach też nigdy nie zapomne <lol2> Co tam się działo, to w ogóle masakra jest xD

ocenił(a) serial na 10
dymek_to

Świat wg. Bundych powtarzali : )

ocenił(a) serial na 10
Tequila_

Jak to dobrze że są torrenty i ogólnie P2P : )