PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607930}

Dziewczyny

Girls
2012 - 2017
7,2 24 tys. ocen
7,2 10 1 24487
7,7 29 krytyków
Dziewczyny
powrót do forum serialu Dziewczyny

2 sezon

ocenił(a) serial na 9

Aaaaaa, jestem przygnębiona tym jak się zaczął.

ocenił(a) serial na 6
butterflysuicide

A dlaczegóż to?

ocenił(a) serial na 9
laxman

bo Hannah źle traktuje moją ulubioną postać

ocenił(a) serial na 6
butterflysuicide

Aaaa, rozumiem. Faktycznie, jej podejście do Adama jest... niesprawiedliwe. Ale spokojnie, czuję tutaj ponowne zejście tej dwójki.

ocenił(a) serial na 9
butterflysuicide

mnie pierwszy odcinek drugiej serii też zawiódł i Hannah jakoś tak inaczej się zachowuje, ale może jeszcze się rozkręci, nie tracę nadziei. Mam nadzieję, że z Adamem jakoś sie to rozwiąże bo mimo , ze mnie irytuje to fantastyczna postać i mam nadzieję, że nie zniknie z serialu.

ocenił(a) serial na 8
coffeejunkie

Haha to oglądnij drugi odcinek, to się coraz bardziej rozwija, w niepożądanym przez was kierunku, ale jest zabawnie i ciekawie :D

ocenił(a) serial na 6
Wetamoo

Że niby już widziałeś, aś drugi odcinek? Jakże to tak?

ocenił(a) serial na 8
laxman

Po angielsku jest już w Internecie.
Więc widziałam ;)

ocenił(a) serial na 6
Wetamoo

Hm, tezp oszukam. tempo dodawania polskich napisów do tego serialu jest oburzajace. tak, jakby internauci jeszcze go lekceważyli:)

ocenił(a) serial na 8
laxman

Na tej stronie, z której ja korzystam niestety ze wszystkimi serialami tak jest :P A przynajmniej z tymi, które ja oglądam.
Ale i tak jak się pojawi odcinek z napisami to obejrzę jeszcze raz, bo niestety mój angielski nie jest na tyle dobry by na przykład zrozumieć w całości paplaninę Shoshanny :)

ocenił(a) serial na 6
Wetamoo

Przyznam, że ze zrozumieniem Shoshanny mam problem i z polskimi napisami. i to na trzeźwo.

ocenił(a) serial na 8
laxman

Hehe :D Bo to kobieta w końcu, na dodatek młoda :)
Swoją drogą podoba mi się watek Raya i Shoshanny :)

ocenił(a) serial na 6
Wetamoo

Wątek fajny. Ciekawie to rozegrali w 1 epizodzie. Chociaż to piwo lejące się na podłogę przy pocałunku - totalnie nierzeczywiste. Kory facet by coś takiego zrobił?

ocenił(a) serial na 8
laxman

Haha słuszna uwaga :D