Aaaa, rozumiem. Faktycznie, jej podejście do Adama jest... niesprawiedliwe. Ale spokojnie, czuję tutaj ponowne zejście tej dwójki.
mnie pierwszy odcinek drugiej serii też zawiódł i Hannah jakoś tak inaczej się zachowuje, ale może jeszcze się rozkręci, nie tracę nadziei. Mam nadzieję, że z Adamem jakoś sie to rozwiąże bo mimo , ze mnie irytuje to fantastyczna postać i mam nadzieję, że nie zniknie z serialu.
Haha to oglądnij drugi odcinek, to się coraz bardziej rozwija, w niepożądanym przez was kierunku, ale jest zabawnie i ciekawie :D
Hm, tezp oszukam. tempo dodawania polskich napisów do tego serialu jest oburzajace. tak, jakby internauci jeszcze go lekceważyli:)
Na tej stronie, z której ja korzystam niestety ze wszystkimi serialami tak jest :P A przynajmniej z tymi, które ja oglądam.
Ale i tak jak się pojawi odcinek z napisami to obejrzę jeszcze raz, bo niestety mój angielski nie jest na tyle dobry by na przykład zrozumieć w całości paplaninę Shoshanny :)
Przyznam, że ze zrozumieniem Shoshanny mam problem i z polskimi napisami. i to na trzeźwo.
Hehe :D Bo to kobieta w końcu, na dodatek młoda :)
Swoją drogą podoba mi się watek Raya i Shoshanny :)
Wątek fajny. Ciekawie to rozegrali w 1 epizodzie. Chociaż to piwo lejące się na podłogę przy pocałunku - totalnie nierzeczywiste. Kory facet by coś takiego zrobił?