To już oficjalna wiadomość. Nie zobaczymy Charliego w trzecim sezonie. Powodem ma być niezadowolenie Chrisa z powodu kierunku, w jakim zmierza jego postać. Nie jest to duże zaskoczenie, bo Chris już kilkakrotnie wypowiadał się dość negatywnie na temat swojego bohatera. Nic dziwnego, Charlie to największe popychadło tego serialu.
Uuuu, dzięki za info. Nie dizwie sie mu, bo chyba wielu oglądajacych myśli podobnie. Lena powinna przemyśleć, w jaka stronę zmierza scenariusz
Ale czemu popychadło? Otworzył firme, ma kupe kasy! Co z nim nie tak? Ja lubię jego bohatera... wielu jest takich mężczyzn na świecie.
''wielu jest takich mężczyzn na świecie''? To ma być powód dla którego jego postać nie jest popychadłem? Marnie potraktowała go jak śmiecia, a kiedy ten nabrał trochę pewności siebie, zaczął zarabiać, wróciła jej miłość. Charlie to człowiek bez charakteru, nie dziwię się, że Abbott zdecydował się odejść.
To prawda Marnie potraktowała go jak śmiecia ale Charlie to postać fikcyjna a aktor to aktor. Jesli odejscie spowodowane jest tylko faktem, że gra popychadło to ja tego powodu nie rozumiem. Akto jest po to żeby grać - nie zawsze pięknych, mądrych i bogatych.
Dlaczego nie? Ja to rozumiem. Facetowi nie podobało się to, jaki typ mężczyzny reprezentuje jego postać, więc zdecydował się odejść. Dla mnie nie ma w tym nic złego. Zresztą, czy ten powód jest jakoś potwierdzony? W sensie, sam aktor przyznał, że dlatego odchodzi?
Nie, według oficjalnego oświadczenia w trzecim sezonie nie zagra ze względu na inne zobowiązania. Jednak nieoficjalnie mówi się, że Abbott i Dunham nie mogli dogadać się na planie. Oczywiście Abbott ma prawo nie chcieć grać określonego typu postaci i nikt jemu tego prawa nie odbiera. Zresztą każdy aktor ma prawo odrzucić rolę której nie akceptuje. Jednak dla mnie kwestia "nie lubienia" postaci którą sie gra to kwestia drugorzędna. Kto wówczas będzie brał role morderców/psychopatów/prostytutek?
Myślę, że stawiasz zbut daleko idącw wnioski. Zgranie psychopató czy morderców to troszkę inna kwestia. Psychopaci czy mordercy z reguły są stawiani jako negatywni bohaterowie i każdy wie jaki powinno się mieć stosunek do takich postaci. Natomiast Charlie z Dziewczyn może zostać przez wielu uznany za chłopaka idealnego we zwgledu na nastawienie. Zatem jak widzisz w tej drugiej postaci chodzi o większą perspektywne niźli postać samą w sobie. Już w tym temacie można zauważyć, że niektórzy uważają, że Charlie ''jest fajny i ma kupę kasy''. Możliwe, ze aktorowy nie podbało się to, jak jego postać jest odbierana.