PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607930}

Dziewczyny

Girls
2012 - 2017
7,2 24 tys. ocen
7,2 10 1 24487
7,7 29 krytyków
Dziewczyny
powrót do forum serialu Dziewczyny

Chciałbym zacząć dyskusje na temat poszczególnych postaci. Jestem w trakcie oglądania
drugiego sezonu i kilka szczegółów na prawdę zaczyna mnie irytować.

Adam- postać genialna , do wszystkiego stara się podchodzić z dystansem , jest trochę
hmmm ekscentryczny , nietypowy nawet dziwny , ale nie można powiedzieć o nim złego słowa.
Hanneh traktuję lepiej niż na to zasługuje , rozmowa z Marnie pokazała że potrafi komuś
współczuć i rozumie inne osoby. Trochę mi go szkoda bo został wykorzystany.

Hannah- nienawidzę tej suki. można by powiedzieć , że to jak z brzydkim kaczątkiem ,
spotykasz się z średnią dupą w ogólniaku ale z czasem trochę chudnie , cycki rosną (sorry za
prostote) dupa robi się krągła , widzi , że coraz więcej mężczyzn zawiesza na niej oko i swojego
obecnego faceta spuszcza w kiblu mimo że on pokochał ją mimo wszystkich wad jakie miała.
Tutaj jest trochę inaczej bo Hannah jak była tak jest brzydka jak noc. Latała za chłopakiem jak
pies , nie minęło kilka dni i już go zmienia z byle powodu. Spoko rozumiem że go nigdy nie
kochała , ale w takim razie powinna być z nim szczera , a ona chciała mieć tylko kogoś kto by ją
porządnie zerżnął w gorszy dzień. To jak traktuje Marnie też jest śmieszne. Niby jej najlepsza
przyjaciółka a nie robi nic żeby jej pomóc, żyje praktycznie na jej utrzymaniu i traktuje ją jakby to
ona miała u niej dług a nie na odwrót. To jak potraktowała czarnulka też jest niedorzeczne. Bo
nie spodobały mu się jej wypociny ? Po prostu zakompleksiona córeczka bogatych starych
która chce zostać kimś kto jest poza jej zasięgiem. btw sprawa jej wyglądu. nie chodzi mi o to
żeby każdy był jak z okładki ale ludzie jak można się tak zapuścić. tłusta i zaniedbana , tego nie
można tolerować. I co jej da skakanie przed telewizorem ? Chcecie ludzie wyglądać dobrze to
nie patrzcie na diety czy śmieszne ćwiczenia tylko won na siłownie ćwiczyć 3 razy w tygodniu ,
skoczyć pobiegać 2 razy dziennie po 15 minut i wszystko samo się ułoży. Sam nigdy nie
miałem z tym problemów sport to taka sama frajda jak każde inne hobby i proszę nie
pie*dolcie mi tutaj osoby z nadwagą że to genetyczne , albo nie macie czasu. Każdy powinien o
siebie dbać , można nie urodzić się z buźką gwiazdy , ale samo ciało powinno być zadbane.

Marnie- rozumiem decyzje rzucenia Charliego , chłoptaś był coś na wzór Hanny czyli kleił się do
niej i nic więcej bez wzajemności. Też dziwne że nie okazał się gejem. Dziewczyna bardzo
ładna ale też trochę nijaka wewnątrz , ciężko jej będzie znaleźć kogoś na dłużej , niestety ładne
lalki jak ona są często traktowane jak jednorazówki. U mnie na pewno ma plusa za to jak
traktuje swoich przyjaciół i jak sobie radzi z problemami

Jessa- oh gawd ona jest tak nieprzewidywalna. ten ślub jakby na siłę wymyślony , wygląda
jakby poleciała na kasę , ale kto ją wie. szkoda że tak mało o niej wiemy , na pewno ciekawa
postać

ocenił(a) serial na 10
Stamcia

O dzizas ale pierdoły...

Przypomnij sobie jak Adam traktowal Hanie na poczatku pierwszego sezonu.. jak gówno dosłownie..Rozumiem poprawe jego zachowania w 2 sezonie ale jego obelgi, wyzwiska, zdrady, ucieczki, drwiny z 1 sa malo znaczace? :)

''chłoptaś był coś na wzór Hanny czyli kleił się do niej i nic więcej bez wzajemności'' - haha co to znaczy? był obojetny na jej potrzreby? Widac Marnie wolala faceta, który powie jej wprost ze chce ja 'zerznac jak dziwke' No cóz, jednym słowem marnie skonczyla ale to z wlasnej winy :)
'U mnie na pewno ma plusa za to jak traktuje swoich przyjaciół i jak sobie radzi z problemami' - no tak, to jak radziła sobie z problemami moglismy zobaczyc przez polowe serii gdzie po zerwaniu nie mogla odkleic sie od slodyczy i lozka ;)

I co najważniejsze zyj sobie po swojemu ale daj tez zyc innym jak chca:) Opinie na temat 'brzydoty' Hani, ktora przeciez tak obrzydliwie odstepuje od idealnego swiata show sa juz przereklamoane i wyjatkowo nudne ;)