wreszcie Girls wraca na stare dobre tory. W jednym odcinku zawarli opowieść o każdym z bohaterów i każda była świetna! Ray ze swoimi ciętymi uwagami i textami, śpiew Marnie, natręctwa Hannah, super imprezka Shosanny oraz Adam :) nawet nieobecność Jessy w tym odcinku w jakiś dziwny sposób podkreślała jej charakter - po prostu zniknęła, nie mówiąc nikomu gdzie i po co. urocze.
Teraz poprzednie odcinki wydają się mieć sens, wprowadzały nas niejako w obecny problem Hanny i pozostałych bohaterów. Mam nadzieję, że tak już pozostanie do końca sezonu.
w trakcie tego sezonu jedyny odcinek, który wyraźnie osłabił tempo i wniósł niewiele był 7, na wiosce. Nie ma więc co podkreślać, że "wreszcie" - troche to niepoważne. Odcinek u rozwodnika był przecież super ważny
O co ci chodzi? Przecież napisałam, że wcześniejsze odcinki teraz nabrały sensu, bo wprowadzały nas w obecny świat Hanny. nigdzie nie napisałam, że nie były ważne. powiedziałam, że większość z nich była zupełnie inaczej zrobiona niż 1 sezon, który tak uwielbiałam, gdzie były np. krótkie, czasem bez dialogowe wstawki z jakiegoś zachowania lub stanu bohatera i w każdym odcinku pokazywali się nam wszyscy.
No nie znam się na torrentach, jak juz to chomik... chbya że jakimś linkiem poratujesz?
cho.mi.kuj.pl/Skynet1/Dziewczyny+-+Girls+S02E08+-+Lektor+PL+-+480p.WEB-DL.AC3.2. 0.XViD-Ralf.DeiX,2496670590.avi(video)
moze spróbuj od Enna1a na chomik pod spodem jest też link do rmvb. ale nie wiem czy na 100% ma lektora bo nie sciagałam, oglądam bez napisów.
cho.mi.kuj.pl/Skynet1/*e2*96*b2/*23Seriale*23/*e2*80*a2+Girls/Sezon+2+-+PL/Dziew czyny+-+Girls+S02E08+-+Lektor+PL+-+480p.WEB-DL.AC3.2.0.XViD-Ralf.DeiX,2496670590 .avi(video) sorry, to nie ten link byl ;) on ma lektora, bo sciagalam i ogladalam wczoraj.