jak wreażenie po 1 odcinku :)? Fajnie było obejżeć serial po polsku Spoko serial troche inny niż Gossip Girl i OTH :) czekam na kolejny odcinek :)
Dlaczego porównujesz go do GG i OTH ? Dlatego że o nastolatkach czy że może jakiś wspólny scenarzysta ? Dużo jest teraz seriali o nastolatkach jednak mało znane. Np na ten sie załapałam bo codziennie przeglądam wiadomości na filmweb.
Załapałam się więc na 1 odc i wydaje sie fajny. Fajni aktorzy i aktorki choć nie podoba mi się aktorka grająca mamę tego chłopaka ale nie wszyscy muszą być piękni.
Mam nadzieje tylko że nie przywiąże sie zbytnio do tego serialu bo ma TYLKO 13 odcinków. Czasem brak reklam (reklamujących serial oczywiście)jest powodem ze świetne seriale ściągają z emisji. (nie wiem czy w USA było tak jak w Polsce ale podejrzewam że tak) Np serial "Runaway" emitowany również na polsacie i również o nastolatkach. Polecam jest to mój ulubiony serial który się tak szybko skończył (po 13). Mam nadzieje że serial "Life is wild" fajnie się zakończy.