Maricruz i Ofelia to jedne z najładniejszych jak na razie dziewczyn w telenoweli .
Inne to jakieś nie urodziwe
Ta Fioletowa była piękna co chyba na przyjęciu w niej była... A dziś mi się jej naszyjnik rzucił w oczy....
Ale gdyby taka Lucia sprzedała kilka swoich sukienek i trochę biżuterii to sądzę że część długów by spłacili...
Zgadzam się z Tobą u mnie MC i Lucia też na 1 miejscu... Może Solita byłaby ładniejsza gdyby inne włosy miała i uczesanie a tak taka szara myszka...Ofelia jak dla mnie sama z buzi jest nabuzowana i nie sympatyczna...
racja, Esther wygląda tak jakoś... krzywo? ciężko mi to opisać:) dziwne ma włosy. Spodziewałam się piękności, a tu taka niespodzianka ;)
tylko jej się wydaje ;) w ogóle rozwalił mnie komentarz Maricruz dziś. Ether w golfie, a Maricruz - ubrała się jak lafirynda :P
Czego wymagać od Maricruz, która tandetną sukienkę z kokardami oraz kiczowaty makijaż z mnóstwem jabłek na policzkach uznała za ładne ;)
Cóż, Maricruz o wielu (nawet prostych) sprawach nie ma pojęcia.
Czy mi się wydawało, czy w piątek na obiedzie wąchała zupę? :D
też to zauważyłam, może jej Octavio prostownicę kupił haha... wróć, Octavio nie ma pieniędzy:)
ps. ahh szkoda, że na filmwebie są limity komentarzy dla nowo przybyłych;(
Maricruz-ładna. Lucia- też śliczna bardzo podobają mi się jej ubrania,wg styl.Ofelia-nie wiem dlaczego dla was jest brzydka jak dla mnie jest piękna. Esther-liczyłam że będzie ładniejsza,Lucia jest ładniejsza od niej.mi się za bardzo się ona nie podoba. Raiza-mało ją pokazywali ale jak przeglądałam zdjęcia to bardzo ładna(chociaż wolę tę aktorkę w ciemnych włosach) Solita-z twarzy jest ładna,gdyby ją ładnie ubrać,uczesać i delikatnie umalować byłoby o wiele lepiej.
Dla mnie najładniejsza jest Maricruz, chociaż właściwie ciężko ją porównywać do wytapetowanej Lucii czy Esther. Dla mnie Lucia jest zbyt agresywnie umalowana, co ja nieco szpeci, natomiast Ofelia byłaby ładniejsza gdyby nie miała wciąż tej nadąsanej miny. Solita też jest bardzo ładna.
Nie wiem czemu ale jak dla mnie Lucia momentami tym spojrzeniem i wogóle mogłaby grać jakąś wampirzyce...takie głupie skojarzenie he he
Ana Brenda Contreras na zdjęciu profilowym wygląda jak aktorka bollywooodzka
http://www.filmweb.pl/person/Ana+Brenda+Contreras-518799
Wg mnie Oktavio okropnie potraktował Maricruz. Powinien wreszcie jej coś podarować, a ona nadal biega w starych ciuchach. Niby nie jest o nią zazdrosny, ale zakazuje jej wszystkiego. Gdyby nie intrygi luci to może by został?
Jak ma coś kupić jak kasy nie ma. Ma ukraść jak jedzenie ha. A na Oktavio też nie może liczyć wiecie dlaczego i czemu.
Maricruz, aktorka która pojawiła sie teraz (ta co się nią "brzydal" opiekuje), Solita-taka dziewczyneczka ładniutka, Ofelia. Lucia jak dla mnie taka sobie, ale napewno najłądniejsza z tych wszystkich poczwar grających zołzy.
Najbrzydsze Ester, jakąś ma gębę dziwną,Raiza (Ana Patricia Rojo zawsze mi żółwia przypominałą z twarzy), no i ta co się w octavio kocha w okularach.
Raiza dziś była po raz pierwszy ale żyleta z niej się zrobiła achhhhhhh :D:D:D:D:D
Nie, była już kilka odcinków wcześniej pokazana. Chyba, że ja coś pomyliłam...
Dla mnie też. Ma ciągle jakiś dziwny grymas na twarzy. Na Teobaldo się przyjemniej patrzy:)
A wg mnie ładnie wygląda w tej peruce. Wolę ją w takich włosach niż w pseudo grzywce z CCEA i dziecinnych wstążeczkach.
A dlaczego sadzisz, że ma perukę? Ona chyba miała włosy mniej więcej tej długości (w CCEA), może tylko zmieniła kolor (zresztą na zdjęciu profilowym też jest blondynką)?
To jest w końcu ta odpowiedź czy nie?? Klikam po 500 razy, bo wyświetliło się powiadomienie o odpowiedzi, a tu nic... Co za system
Wkurzające to jest! Dostaję powiadomienia, że jest wiadomość, ale jak klikam na filmweba to nie ma..:/
Oczywiście, że była. Pierwszy raz pojawiła się jeżeli dobrze pamiętam w 6 odcinku, gdy odwiedziła Alejandra.
Mnie też to wkurza. Niby powiadomienia o odpowiedziach, a tu brak...
Raiza i Carola-obie na 100%mają peruki. Widać gołym okiem.
Raiza pojawiła się raz jakoś w początkowych odcinkach, kiedy przyszła do Alejandro.
Jak dla mnie najpiękniejsza jest Maricruz, śliczne są też Araceli i Solita. Lucia jest ładna, tylko zbyt mocno się maluje. Za to Ester jest paskudna, jakaś taka krzywa xD