Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Maricruz i Ofelia to jedne z najładniejszych jak na razie dziewczyn w telenoweli .
Inne to jakieś nie urodziwe

virginia_virgi

Wg mnie Maricruz jest ładna, Solita też jest ładna, ale Ofelia jest brzydka.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Lucia - bogini , Esther piękna i Raiza śliczna. Achhhh

Zbuntowany_RBD

Lucia - rewia mody. W każdym odcinku jest w innej kreacji ;)

Vanessa100

Tak.Mi bardzo podobają się jej stroje <3

Vanessa100

Ta Fioletowa była piękna co chyba na przyjęciu w niej była... A dziś mi się jej naszyjnik rzucił w oczy....

Vanessa100

Ale gdyby taka Lucia sprzedała kilka swoich sukienek i trochę biżuterii to sądzę że część długów by spłacili...

virginia_virgi

Myślałam, że jakaś ładniejsza będzie ta Esther.

Vanessa100

Dla mnie nr 1 to Maricruz i Lucia :)

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

Dla mnie też. Tylko napisałem że inne też są spoko.

wiktoria24

Zgadzam się z Tobą u mnie MC i Lucia też na 1 miejscu... Może Solita byłaby ładniejsza gdyby inne włosy miała i uczesanie a tak taka szara myszka...Ofelia jak dla mnie sama z buzi jest nabuzowana i nie sympatyczna...

Vanessa100

racja, Esther wygląda tak jakoś... krzywo? ciężko mi to opisać:) dziwne ma włosy. Spodziewałam się piękności, a tu taka niespodzianka ;)

jasmin35

Ta Esther jeszcze myśli, że jest jakaś bardzo super ;)

Vanessa100

tylko jej się wydaje ;) w ogóle rozwalił mnie komentarz Maricruz dziś. Ether w golfie, a Maricruz - ubrała się jak lafirynda :P

jasmin35

Czego wymagać od Maricruz, która tandetną sukienkę z kokardami oraz kiczowaty makijaż z mnóstwem jabłek na policzkach uznała za ładne ;)

jasmin35

Też na to zwróciłam uwagę :D :P Esther ubrana od stóp do głów, a MC takie spostrzeżenie wysnuła :P

jasmin35

Cóż, Maricruz o wielu (nawet prostych) sprawach nie ma pojęcia.
Czy mi się wydawało, czy w piątek na obiedzie wąchała zupę? :D

Vanessa100

bardzo możliwe, może jej się kolor znów nie spodobał:)

jasmin35

Dziś wieczorem, gdy Maricruz leżała i płakała miała proste włosy.
Przecież ma lekko pokręcone.

Vanessa100

też to zauważyłam, może jej Octavio prostownicę kupił haha... wróć, Octavio nie ma pieniędzy:)

ps. ahh szkoda, że na filmwebie są limity komentarzy dla nowo przybyłych;(

jasmin35

Albo żelazkiem prostowała :D :P

jagodajulia

buhahaha ;)

jasmin35

Ja też na początku miałam limit, wiem, jak to jest.
Trochę cierpliwości ;)

virginia_virgi

Maricruz-ładna. Lucia- też śliczna bardzo podobają mi się jej ubrania,wg styl.Ofelia-nie wiem dlaczego dla was jest brzydka jak dla mnie jest piękna. Esther-liczyłam że będzie ładniejsza,Lucia jest ładniejsza od niej.mi się za bardzo się ona nie podoba. Raiza-mało ją pokazywali ale jak przeglądałam zdjęcia to bardzo ładna(chociaż wolę tę aktorkę w ciemnych włosach) Solita-z twarzy jest ładna,gdyby ją ładnie ubrać,uczesać i delikatnie umalować byłoby o wiele lepiej.

eizagonzalez

Dla mnie najładniejsza jest Maricruz, chociaż właściwie ciężko ją porównywać do wytapetowanej Lucii czy Esther. Dla mnie Lucia jest zbyt agresywnie umalowana, co ja nieco szpeci, natomiast Ofelia byłaby ładniejsza gdyby nie miała wciąż tej nadąsanej miny. Solita też jest bardzo ładna.

Didi_5

Nie wiem czemu ale jak dla mnie Lucia momentami tym spojrzeniem i wogóle mogłaby grać jakąś wampirzyce...takie głupie skojarzenie he he

11koala19

Spoko mi też się wydaje że pasowała by jej taka rola. :)

virginia_virgi

Ana Brenda Contreras na zdjęciu profilowym wygląda jak aktorka bollywooodzka
http://www.filmweb.pl/person/Ana+Brenda+Contreras-518799

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

hehehe dokładnie.

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Maricruz śliczna ,Lucia piękna ,Solita ładna )

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Wg mnie Oktavio okropnie potraktował Maricruz. Powinien wreszcie jej coś podarować, a ona nadal biega w starych ciuchach. Niby nie jest o nią zazdrosny, ale zakazuje jej wszystkiego. Gdyby nie intrygi luci to może by został?

kate900

No ja nie wiem jak ona może chodzić ciągle w tym samym :O

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Jak ma coś kupić jak kasy nie ma. Ma ukraść jak jedzenie ha. A na Oktavio też nie może liczyć wiecie dlaczego i czemu.

ocenił(a) serial na 3
virginia_virgi

Maricruz, aktorka która pojawiła sie teraz (ta co się nią "brzydal" opiekuje), Solita-taka dziewczyneczka ładniutka, Ofelia. Lucia jak dla mnie taka sobie, ale napewno najłądniejsza z tych wszystkich poczwar grających zołzy.
Najbrzydsze Ester, jakąś ma gębę dziwną,Raiza (Ana Patricia Rojo zawsze mi żółwia przypominałą z twarzy), no i ta co się w octavio kocha w okularach.

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

Raiza dziś była po raz pierwszy ale żyleta z niej się zrobiła achhhhhhh :D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Nie, była już kilka odcinków wcześniej pokazana. Chyba, że ja coś pomyliłam...

ocenił(a) serial na 3
Edi13

Była, była. Dla mnie brzydka jest nawet w tej peruce

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

Dla mnie też. Ma ciągle jakiś dziwny grymas na twarzy. Na Teobaldo się przyjemniej patrzy:)

ewelina84

A wg mnie ładnie wygląda w tej peruce. Wolę ją w takich włosach niż w pseudo grzywce z CCEA i dziecinnych wstążeczkach.

ewelina84

A dlaczego sadzisz, że ma perukę? Ona chyba miała włosy mniej więcej tej długości (w CCEA), może tylko zmieniła kolor (zresztą na zdjęciu profilowym też jest blondynką)?

ocenił(a) serial na 8
Edi13

To jest w końcu ta odpowiedź czy nie?? Klikam po 500 razy, bo wyświetliło się powiadomienie o odpowiedzi, a tu nic... Co za system

Edi13

Wkurzające to jest! Dostaję powiadomienia, że jest wiadomość, ale jak klikam na filmweba to nie ma..:/

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

No wiec była wcześniej Raiza czy nie? Jak tak to w który odcinku była.

Zbuntowany_RBD

Oczywiście, że była. Pierwszy raz pojawiła się jeżeli dobrze pamiętam w 6 odcinku, gdy odwiedziła Alejandra.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

A to sorry mój błąd wracam honor.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

I to już nie pierwszy raz taka sytuacja. Może by coś w końcu z tym zrobiono

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Napisałam przed chwilą odpowiedź i oczywiście nie ma...

ocenił(a) serial na 3
Edi13

Mnie też to wkurza. Niby powiadomienia o odpowiedziach, a tu brak...

Raiza i Carola-obie na 100%mają peruki. Widać gołym okiem.
Raiza pojawiła się raz jakoś w początkowych odcinkach, kiedy przyszła do Alejandro.

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Jak dla mnie najpiękniejsza jest Maricruz, śliczne są też Araceli i Solita. Lucia jest ładna, tylko zbyt mocno się maluje. Za to Ester jest paskudna, jakaś taka krzywa xD

ocenił(a) serial na 2
lost_in_a_daydream

4 pieknosci - elizabeth alvarez na pierwszym miejscu jak patrze na jej foty zwlaszca z poza telenoweli, ana brenda i ingrid martz tez sa piekne i pawie sie nie starzeją, rowniez aktorka grajaca aracely.