Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Czy Aracely i Eduardo będą razem?
Kiedy on naprawdę się w niej zakocha?
Jak potoczą się ich losy?

ocenił(a) serial na 10
Kasia2888

Aracely i Eduardo wezmą ślub :)

kkkaaaooo

wktorym odcinku

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

w 80 odcinku :)

kkkaaaooo

To szybko myslalam ze blizej konca:)) Cala telka ma ponad 160 chyba. I beda szczesliwi ? Bo on narazie zachowuje sie jak lowelas.

monia198923

Jak dla mnie ten związek był nudny i mało z niego pamiętam. Oni później zniknął i nie będzie ich wątku. Dopiero chyba bliżej końca powrócą na parę (albo mniej) odcinków.

jagodajulia

Wogole wydaje mi sie ze w tej telce jest za duzo postaci. Lubie mniej a zeby to mialo jakas spojnosc. Tutaj mamy bohaterow ze wsi (Lucia , Miguel, Jose Antonio itp), Z Meksyku ( Tobias, Alejandro, Serafina) i z Isla Dorada (Carola, Raiza, Karim Teobaldo, Aracely). Zeby wszystkie te watki jakos rozwinac i sensownie zamknac to ta telka musialaby miec ze 300 odcinkow a slyszalam ze jeszcze inne postacie beda. Nie lubie tylu wątków.

monia198923

A wg mnie tych wątków jest mało. Jak dla mnie w tej telce jest za dużo tych "złych".

jagodajulia

a wktorym odcinku znkinie tobias

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Ja właśnie się cieszę jak jest dużo postaci i wątków bo gdy oglądałam Burzę w której było dla mnie nie zbyt dużo wątków i ogólnie nie zbyt duża ilość postaci telenowela stała się dla mnie nudna i nieciekawa gdyż uważam że mało się w nie działo w przeciwieństwie do telenoweli Dzikie Serce w której w każdym odcinku coś się dzieje ciekawego i dlatego z przyjemnością się ją ogląda.