Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Mnie strasznie wkurza wątek Teobalda i nie chodzi mi o jego wygląd. Po co on jest w ogóle tutaj potrzebny ?? I jeszcze ta głupia sytuacja z Aracely. Jak tylko go widzę na ekranie tv to zaraz mam ochotę przełączyć na inny kanał, bo od razu wieje nudą. Zamiast niego mogli rozwinąć bardziej inne wątki o wiele ciekawsze.

ocenił(a) serial na 8
wiktoria24

Nie mam jakiegoś, który szczególnie by mnie wkurzał. Uwielbiam sceny z Maricruz/Marią Alejandrą i Octavio, a kiedy pokazują innych bohaterów to najchętniej bym przewinęła do przodu.
Nie lubiłam wątku z Ofelią i Eusebio, ale na szczęście od jakiegoś czasu już ich nie pokazują. No i może jeszcze wątek Lucii i Miguela nie jest zbyt interesujący, ale to się jeszcze może zmienić:)

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

Ja uwielbiam wątki z Maricruz i Octaviem:) mogła bym je cały czas oglądać

wiktoria24

Denerwuje mnie bardzo szybka przemiana Maricruz. Nierealne to.
Powinno to się odbyć w dłuższym odstępie czasu (po prostu mogli zrobić przeskok czasowy).

Vanessa100

Dokładnie, tym bardziej że po miesiącu nauki zachowuję się tak jakby wszystkie rozumy pozjadała. Ledwo weszła do kasyna i od razu wiedziała co i jak ??Nagle jest geniuszem w każdej dziedzinie życia ?? BAJKA !

ocenił(a) serial na 3
wiktoria24

Mnie denerwują siostry Rios a zwłaszcza Raiza jej włosy są tragiczne . Ale najbardziej denerwuje mnie Lucia i jej wyłupiaste oczy jak u ropuchy .

malga927

włosy koloru yellow banana.

użytkownik usunięty
malga927

Raisa jak ma loki wygląda jakby miała najgorszej jakości perukę, a wręcz kołtun.

ocenił(a) serial na 5
wiktoria24

wątek Teobalda jest pozytywny , przywraca wiarę w czlowieka , mimo tylu cierpień jest dobry i przez myśl mu nie przejdzie zrobienie czegoś zlego . Denerwująca na maxa jest LUCIA , a ty się czepilaś tego który najmniej na to zasluguje

DONEK_filmweb

Teobaldo mi przypomina wątek Dzwonnika z Notre Dame...z kolei już wspominam po raz któryś że uwielbiam wątek Karima i MC bardziej niż wspólne wątki jej i Octavia... Karim jest facetem z jajami, wie czego chce, i chce walczyć o MC...No a Octavio to dla mnie słaba postać,niezdecydowany,nie wie komu ufać taki ciemny...
Pomimo że Karim chce kupić MC podoba mi się to że kombinuje na tysiące sposobów.... I co najbardziej ? to że chciał wyzwolić wszystkie kobiety byleby była Tylko Maria Alejandra Mendoza jego....I chyba nawet mnie wkurza właśnie głupota Octavio...Jest wg mnie za mało męski... Szybka przemiana mnie tak nie wkurzyła bo lubię nową MC ale fakt to nierealne,nagle wie jak sie odzywać w danym momencie...Normalnie zazdroszcze jej tej zdolności szybkiego toku nauczania...Bo my po tylu latach w szkole powinnyśmy używać czystej składni,być filozofami itd...porównując lata do jej krótkiego czasu nauki... :)

ocenił(a) serial na 5
11koala19

racja , octavio w jednej scenie mówi jedno w drugiej co innego i tak w kólko

ocenił(a) serial na 10
11koala19

system

11koala19

Octavio jest teraz taki na maxa rozmemłany, ciapa, nieudacznik... Pogrąża sie z każdym odcinkiem, jego teksty mnie czasem osłabiają. Powinna go MC zdzielić w ten pusty łeb. Przy Karimie wypada słaboooooo

jasmin35

ba ja to bym nawet zmieniła scenariusz dla Karima.... Jak dla mnie to Maricruz teraz pasuje bardziej dla niego bo On jest zdecydowany,inteligenty i pewny siebie i ona to samo ... A ich rozmówki ...kocham .... Jak widzę z Kolei Maricruz i Octavio razem to mam ochotę przełączyć... Chyba że Ona go całkiem ignoruje i robi w czarno jak np ostatnio z taxi... to było dobre...

11koala19

hah a ja tam lubię wspólne scenki MC z Octaviem ;))
Octavio rzeczywiście ma swoje minusy, ale i tak go uwielbiam, dlatego że Arenas go gra :D
Podobało mi się np. jak ostatnio na tym spacerze ją podrywał.
Ale smutne było, jak wyznał, ze nie kochał nigdy MC.

haha z taxi było dobre ;))

Karim faktycznie bardziej zdecydowany i inteligentny, ale nie przepadam za nim.
Po prostu dlatego, że mi się grający go aktor nie podoba wizualnie :D
Powinni tu jakiegoś przystojniaka wziąć zamiast niego.
Choć wiem, że niektórym forumowiczkom Karim podoba się jako facet.
Gusta zawsze są podzielone. Rozumiem i szanuję opinię innych ;)

Vanessa100

Pewnie o gustach się nie rozmawia... No mi tu sie podoba jego gra, i wygląd także ale np w tym serialu bo jak wcześniej wspominałam to nie podoba mi się w dłuższych włosach a tu dla mnie ma coś w sobie :)

11koala19

Mówisz o Arenasie?

11koala19

Aha o Arenasie, bo w pierwszej sekundzie myślałam, że o Karimie :D

Vanessa100

Mam na myśli Karima ,Arenasa też pierwszy raz widzę w tej telce bo wcześniej tak nie oglądałam

11koala19

Hahahah czyli jednak o Karimie mówiłaś ;))

Zmyliło mnie, ze napisałaś o długich włosach D::D
Sorry.

Dziecko MC ma dużo włosów na głowie.
Chyba po tacie :D I po mamie w zasadzie też :D

Vanessa100

Vanessa jak zawsze w pełni oddana Octavio :) ja jestem jak chorągiewka, bo kiedyś mówiłam, że mi się podobał w operze, a teraz się znowu rozmemłał :)

jasmin35

Hahahaha ;)
Hah, mam słabość do Arenasa. Choć w innych telach go nie widziałam.
Piękny i czarujący mężczyzna :D

Ale jego postać Octavia często zasługuje na krytykę.
I jak zasłuży, to potrafię go skrytykować albo wyśmiać.

Heh mnie bardzo podobał się Levy w Burzy, ale gdzieś od połowy przestał mi się podobać.
Ja też bywam jak chorągiewka :D:D

Vanessa100

wszyscy narzekali na Williama, że jest za bardzo romantyczny, ok, taki był, ale fundowanie telenoweli takiego koszmarnego prota jak Octavio to przesada ...czekam aż ktoś go zdzieli :) pewnie chciałabyś La Gatę, bo tam Arenas gra z Maite :):):)

za każdym razem jak widzę Octavio i jego kartonowy samolot to śmiać mi się chce, chociaż ostatnio jakieś lepsze te ujęcia były hahaha:)

jasmin35

Co kto lubi.
Ja jednak wolę prota Octavia - ma swe wady, ale ma szansę się zmienić. Bo przecież ma w sobie też dobre cechy.
Jest taki ludzki - w sensie, że nie jest chodzącym ideałem.

A Levy w Burzy czy Nie igraj to przerysowany, komiczny szlachetny romantyk. Tacy nie istnieją w życiu.

Ale coś łączy Octavia i amantów Levy'ego - problemy z inteligentnym myśleniem :D:D

hah ale w La Gata Arenas ma podobno krótsze włosy.

mnie też śmieszy ich sztucznie infantylnie wyglądający samolot hahahahaha

Vanessa100

Mam nadzieję że w La Gata Arenas zrobi na mnie lepsze wrażenie... :) No bo na zdjęciach widziałam Carlosa(Karima) w dłuższych i nie zrobił na mnie wrażenia.... Ale no tu to aaach ! działa na mnie :)

11koala19

Nic nie poradzę he he ;)

11koala19

W La Gacie Arenas mi się podobał, tzn. Pablo bardziej niż Octavio, jego charakter.

jagodajulia

a jak zagrała tam Maite? A jej postać była fajniejsza niż MArichuy w nie igraj?

Vanessa100

Hmmm ciężko powiedzieć. Też czasem wkurzała jak MCH

Vanessa100

Esmeralda była bardziej poważniejsza od MCH.

jagodajulia

MCH - skojarzyło mi się z MC Hammer "U can't touch this"
haha;)

Vanessa100

czekam niecierpliwie na Jego zmianę i mam nadzieję, że się doczekam ;D

aż się zastanawiam, kto prowadzi w tym rankingu, stawiam jednak na Octavia ;)

widziałam jego fryzurę z LG, nawet fajna :)

to już kartony w które wjechała Hanka był solidniejsze niż ten samolot ;)

jasmin35

Tez bym chciała, żeby Octavio się zmienił:)

Na razie trochę nudzi mnie ta tela, wciąż tylko te nudne przepychanki Marii Alejandry z Carolą i Raizą, akcja nie posuwa się naprzód.
No i spora dawka absurdów. Lekarz wysyła Solitę do domu, następnie przychodzą wyniki badań - ciąża jest zagrożona i zarówno ona jak i dziecko mogą umrzeć. No chyba w takich przypadkach trzyma się kobietę w szpitalu, żeby stale monitorować stan jej i dziecka, i żeby szybko pomóc jakby coś złego się działo.
Do tego ciąża MC - do samego końca niewidzialna. Rozumiem, że Octavio do zbyt lotnych nie należy i mógł się nie połapać, no ale Carola czy Raiza powinny zauważyć. Nie da się u szczupłej kobiety ukryć bardzo zaawansowanej ciąży, zresztą brzuch u MC w ostatnich odcinkach było widać.

Z Octavia i Eduarda tacy świetni piloci, że nawet kartonem polecą:D

Didi_5

"Z Octavia i Eduarda tacy świetni piloci, że nawet kartonem polecą :D"
buhahahahaha dobre ;))

Vanessa100

Ja też mimo wszystko wolę Octavia:)

Dokładnie, amanci Levy'ego są aż komiczni w swojej szlachetności. JM chciał się ożenić z psychicznie chorą kobietą która zabiła jego żonę a Damian też niewiele lepszy.
Z telek które z nim widziałam tylko w Sortilegio był w miarę normalny.