Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Wiecie może co jest grane, CI miało być jesienią w Polsce a jakoś nie widzę żeby było w ramówce ?? Czekałam całe wakacje na tą telenowele i wychodzi na to, że na próżno.

sandia23

sory za dwa te same tematy, ale miałam małe problemy techniczne :(

sandia23

Burza ma 121 odcinków, a więc możliwe, że to po niej zaczną nadawać Corazon Indomable...

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Nie byłabym taka pewna... Pisałam do TV4, odpisali, że jeszcze nie wiadomo czy wyemitują Corazon Indomable.
Jestem tak rozczarowana, że aż słów mi brakuje. Od maja (od pierwszych zapowiedzi) czekam na CI, piszą, że wkrótce, potem, że jesienią. A tu nic z tego:(
Jak telenowele mogą mieć wysoką oglądalność, kiedy emitują jakieś zapychacze zamiast hitów, telek, które odnosiły sukces na każdej szerokości geograficznej?? Ludzie czekają na hity, a nie na byle produkcje, byle były nakręcone w Ameryce Łacińskiej. Gdyby pracowników stacji naprawdę obchodziło, co chcą oglądać widzowie, to emitowaliby Corazon Indomable, La Patronę, Avenida Brazil czy Lo que la vida me robo, a nie byle g***o, byle grał w nim Levy

Edi13

Zgadzam się w 100% :/ i jeszcze śmieją głosić wszem i wobec, że La tempestad było hitem, hahaha, śmieszne ;) LQLVMR też bym chętnie zobaczyła w Polsce, zwłaszcza, że Angelique też już jest znana widzom. Podobnie Ana Brenda. Uczepili się tego Levego jak rzep psiego ogona- jak to mawia moja mama ;)

ocenił(a) serial na 8
oliski93

Sama Televisa przyznała, że La Tempestad było klapą więc nie wiem z którego palca (i to u nogi) wyssali ten "hit"

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Gdzie są moje odpowiedzi??

ocenił(a) serial na 5
sandia23

Na noveli napisali, że będzie w nadchodzącym roku :)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Właśnie o tym przeczytałam:) Mam nadzieję, że tym razem nie zrobią nas w konia...

ocenił(a) serial na 5
Edi13

Wolałabym jakąś nowszą telkę, ale ostatecznie CI na pewno lepsze niż obecnie LT...

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Kiedy była nowa to jej nie dawali, więc lepiej teraz niż wcale