PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Dziadek Ramiro:(

ocenił(a) serial na 8

Mam nadzieję, że Maricruz zrówna z ziemią Lucię i Eusebia za to, co zrobili dziadkowi!! Biedny dziadzio, ale mi go było żal;(

Edi13

Też mam taką nadzieję i mi też bardzo go było żal :(

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Wyświetla się powiadomienie o odpowiedzi, klikam w to i odpowiedzi nie widać... Zróbcie coś z tą stroną, bo to już się staje męczące

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Gdzie moje odpowiedzi pytam się??

użytkownik usunięty
Edi13

masz racje. ale niektore rzeczy w tym serialu sa absurdalne - po co wrocil sie po ta strzelbe ?

ocenił(a) serial na 8

Rozdrażniło mnie to. Drzwi od chaty były otwarte, zamiast uciekać to zabiera dokumenty, potem strzelbę. Ale Eusebia żywcem spalić to za mała kara za to, co zrobił!

On naprawdę mógł 15 razy uciec, w tym czasie co wygania Solitę i jej tłumaczy, że ma uciekać a on wraca po strzelbę już ze 3x by wyszedł, to samo to jego wstawanie z łóżka... naprawdę...

Edi13

Mi też go było żal :( Nie miał łatwego życia, a na koniec taka okropna śmierć go spotkała:/
Z tej Lucii to niezła jędza, zamiast cieszyć się oczekiwaniem na dziecko to knuje, jak pozbyć się Maricruz.

Edi13

Też mi go szkoda,myślałam że będzie z Marią.

ocenił(a) serial na 8
eizagonzalez

Dzisiaj beczałam jak pokazywali retrospekcje z dziadkiem i jak Maricruz płakała:(
Że też nie ma kto rozstrzelać Eusebia i Lucii wrrr

Edi13

Oglądam serial ale ak mnie wkór********************ia jak MC wyje .. jak syrena alarmowa .Tragedia.

ocenił(a) serial na 6
eblisia

A co ma się cieszyć ,że dziadek umarł. Co za głupi komentarz. Ciekawe jak ty płaczesz? nie wyjesz.

ocenił(a) serial na 3
Mela0203

Mi się wydaje że w tym komentarzu chodzi o coś innego. Nie o płacz a sposób w jaki ona płacze. Już kiedyś na ten temat pisała. Anie Brendzie płacz kompletnie nie wychodzi.

ewelina84

Właśnie, o co chodzi z tym dziwnym płaczem MC?
Jej specjalnie tak każą płakać?

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

No własnie nie wiem...Może ABC po prostu tego nie potrafi

ewelina84

Ja też właśnie miałam prawie identyczne spostrzeżenia, co do tamtej wypowiedzi.

Edi13

Bardzo poruszyła mnie scena z pożarem,
Szkoda mi strasznie dziadka Ramio.

Jak Eusebio mógł pozwolić, żeby biedaczek Ramio spłonął żywcem ????????????
I jeszcze na oczach Solity ???????
Okropieństwo.
Lucia i Eusebio to potwory.

Z tym że trochę to było naciągane - dziadek strasznie się ociągał z opuszczeniem chaty :D