Wiem jestemwalnięta, ale podczas pierwszego pocałunku MC i Octavio zastanawiałm się czy ona umyła zęby?A dziś podczas ich miłosnego spotkania czy MC się wykąpała przed tym, no bo łaziła boso, miała brudne stopy i położyła się do białej pościeli. No i czy się wydepilowała
haha pomyślałam o tym samym, ale byłąm zbyt pochłonięta zachwycaniem się urodą Octavia żeby się w to zagłębiać.
Też miałam takie myśli:) Ale to chyba normalne biorąc pod uwagę dotychczasowe życie Maricrzu
Hahaha, ja też o tym pomyślałam, że ona do nowego domu nie wzięła nawet majtek na zmianę. Niestety scenarzyści olali temat. :-)
hahah też się zastanawiałam nad jej bielizną :D w sumie tak bez niczego się wprowadziła, więc chyba chodzi bez :D
Za dużo nie musi tracić czasu...A MC faktycznie dziś co wzięła to tylko koszule do dziadka bo na wieszaku raczej majtek nie wiesza...
Też o tym myślałam xD A nawet rozkminiałam,że to cud,że od kapania w rzece nie dostała jeszcze żadnej infekcji intymnej...Bo zwykła dziewczyna jakby tak się przekąpała zaraz by się do niej coś przyplątało ;(
My o tym pomyślałyśmy ale że Oktavio nie był uprzedzony...ale może dlatego często ją w nosek całuje...