Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Czy wam też przypomina Bernarda ze "Zbuntowanego anioła"?;)

Edi13

dokładnie o tym samym pomyślałam ;)
bardzo podobny :)

ocenił(a) serial na 6
Edi13

Mi też go przypomina a może są ze sobą spokrewnieni ha ha

Edi13

Mi nie przypomina, bo ja Zbuntowanego anioła nie oglądałam.

jagodajulia

nic nie straciłaś :))

jasmin35

Też taką mam nadzieję :D Nie lubię takich długich historii i niezdecydowanych protów, którzy chyba muszą być z każdym.

jagodajulia

Milagros jest bardzo irytująca, Ivo tak samo. Ich zachowanie reprezentuje co najwyżej przedszkole... Pod koniec telenoweli nie dało się już ani słuchać, ani patrzeć na oboje, a w szczególności Mili :) no i w dodatku ponad 200 odc to przesada :)

jasmin35

Tyle osób zachwycało się tą telką, że kiedyś nawet zrobiłam podejście, ale niestety długo nie wytrwałam i na podstawie tego, co oglądnęłam to zgadzam się z tym, co napisałaś ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Mnie dzisiaj też już nie zachwyca, ale chociaż uwielbiam współczesne telki Televisy, to jeśli jest taka telenowela, którą zapamiętam na zawsze to będzie to "Zbuntowany anioł"

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

"Zbuntowany anioł" był fajny, ale podczas pierwszej emisji. To była telka tamtych czasów. Dzisiaj już trochę irytuje, ale te 15 lat temu mieliśmy w Polsce dzięki "ZA" szklaną pogodę:)

Edi13

Próbuję sb przypomnieć coś o tej telce i mam jakieś przebłyski, ale to tylko tyle. I nie sądzę, aby wtedy też mi się spodobał. Moje upodobania w niektórych kwestiach tylko trochę uległy zmianie.
Pamiętam jak kiedyś leciała Paulina i Brzydula Betty (ta oryginalna, kolumbijska wersja) i obie obejrzałam ( Paulinę prawie całą) i obie mi się podobały, czego nie mogę powiedzieć o Zbuntowanym aniele.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Każdemu podoba się co innego:)
Chociaż dzisiaj już bym ZA nie oglądała, to ciągle mam do niego sentyment. Byłam jeszcze dzieckiem, ale dobrze pamiętam jak pustoszały ulice, bo każdy się spieszył na "Zbuntka", a potem z koleżankami omawiałyśmy na przerwach odcinki i zbierałyśmy plakaty Natalii Oreiro i Facunda Arany:) Cała rodzina o 19:00 siadała przed telewizorem. Później już nigdy wspólnie nie oglądaliśmy tv. To były inne czasy:)

Edi13

To truizm :P :D
Ja jak byłam mała to większość czasu spędzałam na zewnątrz z rodzeństwem i kolegami, dopóki było jasno, a rodzinnie oglądaliśmy seriale sensacyjne, albo kryminalne, które bardzo mi się podobały ;) I nie były codziennie, tylko dwa, labo trzy razy w tygodniu.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ale tak jest, jeden nie mógł na to patrzeć, a inny oderwać wzroku:)
Ja już wtedy nie byłam mała, ale na 19:00 przed tiwi zasiadałam;)

Edi13

Ale ja nie napisałam, że się nie zgadzam ;)

Edi13

Ja też mam w pewnym sensie sentyment do tej telki, chociaż całej nie obejrzałam. Było to w tamtym czasie coś nowego, taka telka 'na wesoło', no i piosenki Natalii Oreiro bardzo mi się podobały:)

Edi13

Dokładnie...Pierwsza myśl...He zwłaszcza ten wąsik... :)

użytkownik usunięty
Edi13

Też mi go przypomina. W pierwszej chwili pomyślałam sobie, skąd ja go znam? :-)

Edi13

Też tak pomyślałam jak go zobaczyłam ale to nie on bo tamten aktor już nie żyje .

ocenił(a) serial na 8
szabea_2

Wiedziałam, że to nie on, bo nie są identyczni. Z resztą gdyby żył pewnie nie grałby w Meksyku tylko w Argentynie. Ale podobieństwo jest duże moim zdaniem:)