Jaka ona jest brzydka i do tego strasznie irytująca. Moim zdaniem słabo odgrywa swoją rolę. Z góry widać że nie nadaje się na czarny charakter. ale to moje zdanie i inni mogą się nie zgodzić.
Na pewno największą moja uwagę w tej telenoweli przyciąga para staruszków którzy po prostu wymiatają . No i piękna Solita która jest taka słodka.
Jeśli chodzi o Lucie to się z Tobą nie zgodzą. Uważam, że jej uroda pasuje do czarnego charakteru. Ale tak jak pisałaś każdy może mieć inne spostrzsżenia:) A staruszkowie są naprawdę zabawni. Zwłaszcza babka ubrana w typowo meksykański strój. Jej ruchy i gestykulacja sprawiają, że jest barwną postacią.
Ja też się z Tobą nie zgodzę. Dla mnie Lucia jest bardzo piękną kobietą. W końcu kobieta grająca czarny charakter nie gra w sposób odrażający, nie jest wulgarna i na jej widok nie chce się wyłączyć telewizora.
też mam pozytywne odczucia względem Lucii, natomiast gdy widzę Octavio mam ochotę rzucić czymś w telewizor :)
pozytywne uczucia względem wyglądu, ale czasami mam również satysfakcję z tego jak knuje przeciwko bezmyślnemu Octavio.