PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141654}

Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Strange Days at Blake Holsey High
2002 - 2006
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4439
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
powrót do forum serialu Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Możliwośc oglądania tego serialu mam tylko na Jetix. Hyh. I teraz skończyło się na tym, że Josie wykradła tę kulkę, kiedy Sara i Victor wyszli z tego pomieszczenia w Pearadyne i potem okazało się, że Blake Holsey została zamknięta. Okolica była ponura itp. Nie jestem pewna, ale to chyba druga seria...albo nie wiem. Dlatego proooszę Was, jeśli ktokowiek wie, co się będzie potem działo i może mi pokrótce wyjaśnić, to byłabym bardzo wdzięczna... Poza tym jest jakaś możliwość, żeby ściągnąć sobie ten serial albo cuś...? Bo na Jetixie zaczęli go emitować od samego początku *__*

Mannequin

http://blakeholseyhigh.fora.pl/ [blakeholseyhigh.fora.pl...] - tam znajdują się odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania :))

Mannequin

mam dokladnie TEN SAM problem.... a cos mi sie nie chce wierzyc, ze ten ostatni odcinek przed puszczeniem od poczatku.. jest naprawde ostatnim odcinkiem.. troche dziwnie sie skocnzyl. NIe pasowal do odpowiedzi klona i woźnego

ocenił(a) serial na 10
Deikola

To nie jest ostatni odcinek ludzie ten odcinek ktory pokazuje Jetix to odc 13 seri 3 a we wrzesniu ma byc ostatnia seria nazwana Conclusions sa to trzy odcinki a jesli chcecie poogladac sobie zdjecia z tymi aktoram co graja w tym filmie to wejdzcie na strone www.black-holsey-high.blog.one t.pl

ocenił(a) serial na 10
Deikola

To nie jest ostatni odcinek ludzie ten odcinek ktory pokazuje Jetix to odc 13 seri 3 a we wrzesniu ma byc ostatnia seria nazwana Conclusions sa to trzy odcinki a jesli chcecie poogladac sobie zdjecia z tymi aktoram co graja w tym filmie to wejdzcie na strone www.black-holsey-high.blog.one t.pl