Świetny serial. A szczególnie jeden aktor:):):) Szkoda że Jetix tak wolno wykupuje nowe serie. I głupia godzina nadawania (ja o tej porze siedze w książkach, a kiedyś leciało w sobotę i niedzielę to było lepiej). No i okropny dubbing, ale to jest we wszystkich serialach i filmach (oprócz fajowego Shreka). Z niecierpliwościa czekam czy Josie będzie z Vaughn, Corrine z Marshallem:)i czy wreszcie Lucas znajdzie swoja drugą połówkę. i czy Josie wreszcie odkryje tajemnicę tej szkoły!
No dobre pytanko ake dam ci rade pposzukaj w necie tam masz wszystko ja mam kilka fotek z tego serialu z 3 serii
ostatniej mówie cin sa nie ziemskie
Hejo...ciekawe czy będzie trzecia seria w Jetix. Mam nadzieję, że tak bo to bardzo fajny serial.Pozdrawiam wszystkich fanów...:)
Ja chcę, by Lucas był z Josie! Tylko tego chcę w tym serialu. Nie chcę, żeby Josie odgadła tajemnicę tej szkoły. Dla mnie to jest jak dla niektórych Radiostacja Roscoe (która też jest super!).
Ostatni odcinek się dziwnie kończy. Josie pokazuje Lucasowi tą kulę co Victor jej zabrał w latach 70. Zatrzymuje się czas i klon Josie zabiera jej tę kulę. Wychodzi z Blake Holsey, a woźny patrzy na nią (chodź czas jest zatrzymany) i za nią idzie. I koniec. Był ten odcinek we wtorek i myślałem, że w środę będzie ciąg dalszy. Niestety był to 1 odcinek. I nie wiem czy to była 3 seria czy 2. Pomożecie?