PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141654}

Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Strange Days at Blake Holsey High
2002 - 2006
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4430
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
powrót do forum serialu Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Świetny serial. A szczególnie jeden aktor:):):) Szkoda że Jetix tak wolno wykupuje nowe serie. I głupia godzina nadawania (ja o tej porze siedze w książkach, a kiedyś leciało w sobotę i niedzielę to było lepiej). No i okropny dubbing, ale to jest we wszystkich serialach i filmach (oprócz fajowego Shreka). Z niecierpliwościa czekam czy Josie będzie z Vaughn, Corrine z Marshallem:)i czy wreszcie Lucas znajdzie swoja drugą połówkę. i czy Josie wreszcie odkryje tajemnicę tej szkoły!

parfuum

Taaa... Dobre Pytanko... Biednusi Lucas... zakochał się w Josie.. a ta kocha Vaughn`a :(

parfuum

No dobre pytanko ake dam ci rade pposzukaj w necie tam masz wszystko ja mam kilka fotek z tego serialu z 3 serii
ostatniej mówie cin sa nie ziemskie

ocenił(a) serial na 8
parfuum

Hejo...ciekawe czy będzie trzecia seria w Jetix. Mam nadzieję, że tak bo to bardzo fajny serial.Pozdrawiam wszystkich fanów...:)

Evil_Weasel

Ja chcę, by Lucas był z Josie! Tylko tego chcę w tym serialu. Nie chcę, żeby Josie odgadła tajemnicę tej szkoły. Dla mnie to jest jak dla niektórych Radiostacja Roscoe (która też jest super!).

Sergi_van_Oli

Ostatni odcinek się dziwnie kończy. Josie pokazuje Lucasowi tą kulę co Victor jej zabrał w latach 70. Zatrzymuje się czas i klon Josie zabiera jej tę kulę. Wychodzi z Blake Holsey, a woźny patrzy na nią (chodź czas jest zatrzymany) i za nią idzie. I koniec. Był ten odcinek we wtorek i myślałem, że w środę będzie ciąg dalszy. Niestety był to 1 odcinek. I nie wiem czy to była 3 seria czy 2. Pomożecie?

Sergi_van_Oli

Stopwatch (ten odcinek, w którym Josie myśli, że może zatrzymać czas) kończy drugą serię. Trzecia zaczyna się od odcinka Transference. Od 1 maja w Jetix lecą odcinki trzeciej serii.