PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141654}

Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Strange Days at Blake Holsey High
2002 - 2006
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4439
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
powrót do forum serialu Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Ulubione cytaty

ocenił(a) serial na 10

No właśnie ;D Jakie są wasze ulubione cytaty z serialu? :P Wymieńcie kilka :)

LittleGos

Dużo tego było, ale pamiętam niewiele [może przypomne sobie później].
Większość była autorstwa Josie, ona mnie zawsze doprowadzała do sytuacji skrajnego bólu brzucha :P
Zacytuje po angielsku, bo nie pamietam, jak to przetłumaczono na nasz język ojczysty :)

W Invisible do Vaughna:
"Broken arm or no broken arm, you touch my journal again: I split you like the atom..."

W Wormhole o Z.:
"Cells are made up of molceules, molecules are made up of atoms, and once you start dealing with atoms quantum mechanics kicks in and all the rules go out the window, in theory you take anything apart to the atomic level and put it back together, plants, chewing gum, or even something less complex...like a science teacher"

W Thursday, gdy Corrine wymieniała, czego Josie nie zrobiła fajne było stwierdzenie
"Wow, I did all that. It's been a big day for me, must be why I'm so tired"

Brainwaves, gdzie Josie powiedziała, że maluje usta zawsze, kiedy gra ;p

W Hologram
-Lucas, I'm scared.
I know. Me too.
-No, I mean I'm scared about you!

Jeśli chodzi o poważniejsze cytaty to odnajde coś ciekawego w najbliższym czasie. Mój humo aktualny nie nadaje się do smutnych tekstów :P

LittleGos

Ja też napiszę po angielsku, bo nie podoba mi się polskie tłumaczenie.
1 sezon:
- Wormhole - kiedy znikła Corrine: "I went to her (Corrine's) room while she wasn't there. And it looked like a tornado hit half the room." - Professor Z to Principal Durst
"Actually that is my side of the room" - Josie to Professor Z
- Magnet - Voughn o członkach Kółka Naukowego: "Miss Goodie Goodie (Corrine), Half Pint (Lucas), Big Brain (Marshall), and the girl who electrocuted herself earlier (Josie)."
2 sezon:
- Brainwaves - Lucas i Voughn dzielą się swoimi wrażeniami i Voughn mówi: "Best part about being you…Reading. Oh, and, ah, kissing Josie was okay."
- Nutrition - Voughn i Josie wywalają sobie talerze spaghetti na głowę i mówią: Josie: I care about you. Vaughn: I care about you too.
3 sezon:
- Transference - Corrine i Marshal rozmawiają o reaktorze Voughn'a i okazuje się, że to Marshal dostarczył mu potrzebne "składniki": "What do you mean you got him the supplies?" - Corrine to Marshall
"How was I supposed to know he need Palladium wire and oxygenated water to bulid a hypothetical power source?" - Marshall to Corrine.
Ten sam odcinek, po pocałunku otrzymanym od Voughn'a Josie mówi: "Did... did someone just kiss me?".
- Chirality - kiedy Josie chce rzucić szkołę:
Vaughn: Josie i like you!
Josie: I know
Vaughn: A lot!
O 4 serii nie będę pisać, bo zajęłoby mi to zdecydowanie za dużo.

ocenił(a) serial na 10
LittleGos

ochhhhhh cytatów jest tak dużo przeważnie z gołąbkami 1 i gołąbkami 2(wiadomo o kogo chodzi) ale niestety nie powiem ich po ang. bo oglądam tylko te odcinki na jetix(z lektorami). Teraz ściągam sobie 4 serie, o właśnie czy ktoś może mi podać stronkę z której mogę to ściągnąć bez torenta, bo tam się długo ściąga no i oczywiście stronkę z napisami??? Bellona???

lolita_4

Napisów nie ma w sieci niestety :( Wszyscy tutaj oglądaliśmy skazując się na swoją znajomość języka - sprawe ułatwiłyby chociażby napisy po angielsku, które też nie istnieją.
Strona bez torrenta to http://files.filefront.com/Conclusionswmv/;4682341;;/fileinfo.html [files.filefront.com/Con...]