PROŚBA: Nie pisz MI więcej referatów, bo nie lubię ich czytać(nie należę do pasjonatów książek)!!!!
I jesxcze jednnnnno, nie zalogowałam się na forum po to aby kłócić się z fanami tak wspaniałego serialu "BHH" więc nie mam zamiaru ci więcej dogryzać, co więcej uważam, że grono fanów BHH ( do którego należę i ja i ty) powinno pod względem BHH trzymać się razem.
A teraz od nowa:
NIe wiem czy mi miło ale lolita jestem..................
Bellona ja już powiedziałam, że obecnie nic do ciebie nie mam bo tak jak ty jesem fanem BHH. ale to że tynie przeczytałaś tego tekstu lub niechciałaś to nie moja wina. Spodziewj się emaila......
Powiało grozą.
Tekst przeczytałam na końcu o czym świadczy mój post. W ramach ścisłości - pisałam go wiecej niz trzy minuty.
Nic do mnie nie masz atakując moją skromną osobe? :)
Czekam z niecierpliwością na maila, choć uważam, że ta polemika nie posiada sensu. Co najwyżej możesz mi napisać jaka jestem bee i inne tego typu słone kawałki co sprawi jedynie, że zapałasz jeszcze wiekszą antypatią do złej Bellony tym samym utwierdzając mnie w przekonaniu, że na niektórych poprostu nie należy tracić słów.
Jak przeczytasz to zgłoś temat do usunięcia. Wątpie, żeby on cokolwiek wnosił do dyskusji na temat Black Hole High.
Prezentujemy odrębne poglądy i aby przedstawić swoją wizje dokładnie i abyś cokolwiek zrozumiała nie mogłam napisać dwóch linijek. Moje wypowiedzi są składne i wyczerpujące, nie lubie gdy ktoś błądzi nie wiedząc o co mi chodzi - traci się na to czas.
Jakby to powiedzieć.. nie lubie jednej rzeczy - obrony zastosowanej jako atak. Zamiast kulturalnie wyjaśnić, dlaczego tak myślisz zaczynasz naśmiewać się z mojej metafory [dajmy na to].
Reasumując - nie lubie dziecinnej wymiany zdań, tego naburmuszania się, obrażania, bo popełniasz błąd...
Zawsze mnie to irytowało.
Mamy inne priorytety, prosze, ilu ludzi tyle różnych poglądów, to dobrze świadczy o kraju, że nie jest jednolity [brakuje tylko powrotu do komunizmu!].
Wiesz, ja lubie z ludźmi wymieniać się poglądami w sposób cywilizowany - po to są debaty. Wiele można zmienić, wyszlifować, człowiek do 25 roku życia się zmienia osobowościowo. Nie znosze jednak ataku.
Dlatego też nie powiem, że [mimo, iż oglądamy ten serial a jest nas mało] sprawia mi jakąkolwiek przyjemność wymiana wypowiedzi z twoją osobą. Poprostu nie uważam za stosowne pisanie wiedząc, że nie przedstawisz mi argumentów.
łapiesz mnie kochanie za słowa, a ja nie mam zamiru łapać ciebie. Istnieje coś takiego jak asertywność, ja jestem osobą jaknajbardziej asertywną wię cnigdy nie przyjme do rozumowania twoich poglądów np. na temat K&J, proponuję zawieszenie broni............ wiem , ze teraz jesteś na foru, więc proszę o szybką odpowiedź.
Asertywność polega na wyrażaniu własnych poglądów, nie tłumieniu ich. Asertywność jednak nie polega na głupocie i zapewnianiu się o własnej nienaganności. Asertywność polega również na przyznawaniu się do błędów.
Ja jestem osobą asertywną i zarówno umiem wyrazić własne poglądy jak i [pod pozytywnym wpływem innych jednostek] wyszlifować je, wszak każdy człowiek ma prawo się mylić.
Nie przyznasz mi racji? Podejrzewam, że twoja osobista antypatia, nie wcale inteligencja na to wpłynęła. Nie podoba mi się także bagatelizowanie - ludzie się zmieniają, nie znamy siebie całkowicie i nie możemy igrać z czasem, który wiele zmienia.
Poprostu nie mam już cierpliwości.
Gratuluje wzroku, żarówka rzeczywiście jest koloru żółtego.
Żałosne.
Mogę być teraz niemiła, ale co nas obchodzą twoje relacje z Belloną?
To jest forum tematyczne. Forum o serialu Strange days at Blake Holsey High.
Jeśli masz jakiś problem to zapraszam na jakieś forum dla nastolatek.
Pozdrawiam.
Gratuluje i dziękuje, trzeba temu kres położyć.
Napisałam już, żeby jeśli posiada jakieś wątpliwości wysłała mi maila. Widać, że musze swoją prośbe powtórzyć :)
napisz mi jeszcze raz swojego maila bo coś jest nie tak.
po drugie nie wiem czy zauważyłaś przez cały czas pisałam na temat BHH, ale Bellona na mnie bezprzerwy naskakuje!!!! i nie mam zamiaru nie pisać wykrzykników, bo to wyraża jakbardzo jestem zdenerwowana. więc wracając do BHH to właśnie na jetix puszczają po koleji wszystkie cztery serie, dzisiaj był pierwszy odcinek, pierwszej seri i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Chciałam ci coś jeszcze napisać, ale szkoda czasu inerwów, ale nie wiem czy zauważyłać już kilka razy pisałam o zgodzie a ty nie darujesz sobie tego bo chcesz wyjść z tego zwyciąsko, chyba spotkały się podobne charaktery i ja z wygraną nie dam
PS. Żarówka nie jest żółta, ewentualnie świeci żółto
po drugie nie wiem czy zauważyłaś przez cały czas pisałam na temat BHH, ale Bellona na mnie bezprzerwy naskakuje!!!! i nie mam zamiaru nie pisać wykrzykników, bo to wyraża jakbardzo jestem zdenerwowana. więc wracając do BHH to właśnie na jetix puszczają po koleji wszystkie cztery serie, dzisiaj był pierwszy odcinek, pierwszej seri i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Chciałam ci coś jeszcze napisać, ale szkoda czasu inerwów, ale nie wiem czy zauważyłać już kilka razy pisałam o zgodzie a ty nie darujesz sobie tego bo chcesz wyjść z tego zwyciąsko, chyba spotkały się podobne charaktery i ja z wygraną nie dam
Jak moderator to zobaczy to dostanie palpitacji serca.
b.karola@gmail.com lub [jeśli wolisz] 2987792.
Jakby to ująć - ja pisząc w temacie ojca Josie, konkurs oraz o czwartej serii również pisałam na temat. Tobie to wyraźnie się nie podoba.
Wykrzykniki traktowane są jak krzyk. Od ilości czterech moja wyobraźnia emituje dźwięk dalece przewyższający norme.
Na polskim jetix na razie były wyemitowane tylko trzy serie. Czwarta będzie za jakis czas.
Nie chce wyjść z tego zwycięsko, miałam już dawno ochote zakończyć te dyskusje ale ty na mnie naskakujesz.
Finito [skończ z tym i przenieś się w inne miejsce].
Ps: TA żarówka jest koloru żółtego. Nie ma zastosowanej animacji na której by świeciła. Jest poprostu polamowana na ten kolor.
ten temat nie ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic a niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic wspólnego z BHH więc chyba zrobie wam przysługę i zgłoszę go do usunięcia. podziękowania później ;)
ten temat nie ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic a niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic wspólnego z BHH więc chyba zrobie wam przysługę i zgłoszę go do usunięcia. podziękowania później ;)
Zgłosiłam już. Ponad godzine temu, może dwie :P Moderacja jeszcze naszych próśb [mamo, ciekawe ile osób wysłało zgłoszenie oprócz mnie] nie przeczytała.
To ślicznie dziękuje :D
I przepraszam wszystkich. Powinnam nie reagować na prowokacje, ale mnie moja urażona duma nie pozwoliła inaczej :)
Aktualnie robie screeny z BHH [znaczy zajełam się osobą Josie] - interesuje kogoś jakaś scena konkretnie? Oczywiście pocałunku Vaughn - Josie nie pomine, ale on jest ogólnodostępny...
Moge zrobić jakąś galerie fryzur, Emma ma w każdym odcinku ciekawe uczesanie które poniekąd tworzy jej styl.
Jak kogos to interesuje to niech mi da słówko, bo nie wiem, czy warto czas marnować [w zasadzie wykorzystam te screeny potem na strone, więc się nie zmarnują chyba].
co do fryzur to to jest myśli i jeszcze jednodo sprawdź w odcinku, gdy pojawił się klon j. to czy ona miała na włosach trzy gumki, czy trzy cienkie opaski, oposa z którą się nie kłóciłam, ale tak no............ się zastanawiałyśmy wspólnie to wie, że to o nią chodz :-) a maila nie dostaniesz bo jak zauważyłaś, nie lubie się rozpisywać, w argumentach, których ty oczekujesz. PS. bez urazy
No właśnie! Czyli stworzenie stronki dalej aktualne? Wiesz, że jakby coś jestem do usług :):)