PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141654}

Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Strange Days at Blake Holsey High
2002 - 2006
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4438
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
powrót do forum serialu Dziwne przypadki w Blake Holsey High

konkurs

ocenił(a) serial na 10

najfajniejsza rozprawka na dowolny temat związany z BHH??? kto się pisze??? Zobaczmy ile bądzie chętnych. , a nagroda to moje uznanie(lol)

lolita_4

Wydaje mi sie [mam nadzieje, ze jestem omylna], ze siebie gloryfikujesz.
Wybacz, ale kto byłby sędzią? Ty, jak mniemam. W takim razie się nie zgłaszam, z powodów niemalże oczywistych [patrz temat Ojciec Josie].

Felietony pisze się na temat nurtujący, nie jedynie by zapełnić wolny czas. Jest to wynik głębokich przemyśleń, które wcale nie wynikają z chęci wygranej.
Poza tym słowo "konkurs" odnośnie INDYWIDUALNYCH rozważań jest odrobine nietrafione. Każdy prezentuje inny punkt widzenia, i co, pochwalisz kogoś, kto uważa, że Victor jest zły gdyż uważasz [dajmy na to] podobnie odrzucając przy tym świetną prace o jego zaletach?
Do tego tematu brakuje kryteriów.

Dlatego też uważam, że ocenianie prac nie byłoby obiektywne. A co za tym idzie konkurs jest abstrakcją wręcz.

ocenił(a) serial na 10
Bellona

po pierwsze to ty się gloryfikujesz, anie ja. Ja jedynie nie mam zamiaru się podlizywać się tobie jak to robią niektórzy i bynajmnie to mnie wnerwiało to , że się wywyższasz a nikt ci tego nie ma zamiaru wprost powiedzieć. Co do rozprawki to tak może temat konkurs był zły, a raczej taka nazwa, ale chciałam tu usłyszeć prawdziwych fanów(nie tylko ciebie), a i każdy oddawałby głos na kogo chce. Napisałam , że nagrodą byłoby moje uznanie, ponieważ nie mogłabym napisać, że też uznanie innych, bo tymi innymi nie jestem. Ja tylko zapodałam temat!!

lolita_4

Patrz jak się gubisz w tym co piszesz

"się wywyższasz a nikt ci tego nie ma zamiaru wprost powiedzieć" - czyli znasz innych i ich odczucia

"ponieważ nie mogłabym napisać, że też uznanie innych, bo tymi innymi nie jestem" - czyli nie masz tak naprawdę pojęcia :)

Dla mnie temat jest bez sensu bo kryteriów oceniania nie ma. Nie musisz w każdym poście swoim mnie atakować, ja przynajmniej staram się od tematu nie odbiegać, czego u ciebie brakuje. Masz jakieś problemy? Prosze bardzo, b.karola@gmail.com. Wątpie, że inni chcą to czytać.

Wywyższam się? Nie, ja pisze cywilizowanym, zrozumiałym językiem. Staram się przestrzegać zasad internetu a mianowicie pisać tak, żeby każdy wiedział o co mi chodzi.
Mowa a pismo to dwie różne rzeczy. Dłuższa wypowiedź powinna się charakteryzować przejrzystością a nie mocą wykrzykników i emotów - to mnie osobiście razi.

Bellona

Me serce się raduje, gdy widze, że są jeszcze inni, którzy tak myślą:
"Wywyższam się? Nie, ja pisze cywilizowanym, zrozumiałym językiem. Staram się przestrzegać zasad internetu a mianowicie pisać tak, żeby każdy wiedział o co mi chodzi.
Mowa a pismo to dwie różne rzeczy. Dłuższa wypowiedź powinna się charakteryzować przejrzystością a nie mocą wykrzykników i emotów - to mnie osobiście razi."