Dokladnie, z Jerycho bylo podobnie ;( Szkoda, moze z czasem rozkrecilby sie a tu zonk i wycofali go...
wg mnie serial był kiepski i wcale im się nie dziwię skoro oglądalność bardzo niska że z niego zrezygnowali
po pierwsze wszystko pokręcili (kolory włosów i zainteresowania czarownic) i daryl zbyt szybko się pojawił. nie zdążyliśmy poznac dobrze kobiet a już zjawia się diabeł. w trakie drugiego odcinka wyłączyłam i dałam sobie spokój.
jerycho też zaprzestali produkowania (chociaż jak dla mnie pomysł nawet niezły) no ale sama przyznaję że niektóre odcinki bardzo głupie były i szkoda było na nie czasu (np jake przygnieciony przez samochód i tak przez 40min)
a ja na 6 odcinków jakie widziałam oceniam serial bardzo dobrze! i strasznie jestem zła, że go przerywają. Gross był niesamowity szkoda, że nie będę mogła oglądać go dalej. Ile w ogóle wyjdzie odcinków w sieci? Bo jak na razie mam 7.
niezgadzam sie z "delishya" SERIAL Świetny z odcinka na odc się rozkręcał!!! oglądałem ost 9 i powiem że jest mistrzowski jak podczas tej sceny nad jeziorem aż mnie ciarki przeszły jak jedna z postaci umiera !!!!! w tym odc też wszystkie poznaja swoje moce i ich więzi jeszcze bardzie się zaciśniaja Wreszcie bedą CHARMED ONCE! jak czarodziejki !!!!!!!
co z tego, że się rozkręca jak i tak urwany będzie w połowie fuuuuuckkkkkkkkk!!!! jestem cholernie zła, że go wycofali :(
pierwszy odcinek nie zachwycił, ale potem szybko się serial rozkręca. kompletnie nie rozumiem ABC czemu nie dał większych szans. fajny klimat serialu, dobrze dobrani aktorzy (zaskakująco dobrze zagrany Van Horn!!).
przecież czasem seriale dopiero w 2 sezonie są najlepsze...szkoda
Zgadzam się, że serial jest świetny! Fajna obsada, zwłaszcza brawa dla Paula Grossa - świetny z niego aktor; niesamowite jak łatwo i wiarygodnie zagrał przeciwieństwo konstabla Frasera. Pozdrawiam fanów serialu i łączę się w bólu z powodu tak małej liczby odcinków!
Bardzo fajny ten serial, szkoda że już go nie kręcą. Jestem na 9 odcinku więc jeszcze parę mi zostało na szczęście. Co do ABC to faktycznie co chwile wprowadzają nowe seriale i zaraz po pierwszym sezonie je ściągają z anteny tak jak ostatnio flash forward. Dobrze, że chociaż V będzie dalej kręcony.
heh no co zrobic... właśnie obejrzałam wszsystkie 13 odcinków i jestem zawiedziona, bo dopiero teraz fajne rzeczy się tam dzieją... o co chodzi z tym dzieckiem sąsiada rudej :D powraca mąż blondyny i niedoszły zabójca Deryla... ;)) kurde.. gorsze seriale widziałam a trwają po 8 sezonów...