PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509690}

Eastwick

2009 - 2010
6,8 1,2 tys. ocen
6,8 10 1 1188
Eastwick
powrót do forum serialu Eastwick

Zakończenie

ocenił(a) serial na 2

Obejrzałam wszystkie 13 odcinków i mam wrażenie, że nie ma zakończenia, pod koniec pojawiły się nowe, bardzo zagadkowe postacie, kilka starych wątków też nie zostało wyjaśnionych. Powinni chociaż dokręcić jeden odcinek wyjaśniający to wszystko, bo tak wygląda, jakby przerwali w połowie.

vento

no właśnie.... nie powiem, zebym była jakąś szczególną fanką tego serialu, ale ogladało się go wystarczająco przyjemnie, żeby ogladać go dalej w przyszłym sezonie serialowym. tym bardziej, że zakończenie i ostatnie odcinki wyraźnie wskazywały na to, że twórcy mieli jednak pomysły na kontynuacje. chociaż kto wie, być może były tak kiepskie, że zdecydowali się nie ryzykować?

ocenił(a) serial na 8
kompaktowa

wszędzie znajduje tylko 7 odcinków... czy ktoś mógł by m pomóc i naspać gdzie znajdę resztę? serial bardzo fajny szkoda że nie będzie kontynuacji.

ocenił(a) serial na 2
martyna0027

Ja znalazłam na torrentach.

ocenił(a) serial na 8
vento

Ilość odcinków serialu była przewidziana bodajże na 24, jednak z powodu małej oglądalności zaprzestano produkcji. Dlatego zakończenia jako takiego nie ma i nie zapowiada się by wznowiono emisje...
Co do odcinków wszystkie darmowo można ściągnąć z: precyl.pl

ocenił(a) serial na 2
haszyszek91

W wakacje amerykańska stacja ABC wyemituje dwa pominięte odc. tj. 11 i 13. Może jest więc jeszcze szansa dla tego serialu.

vento

serial jest na iitv.info

vento

ja widziałam odc. 1-13, ale co to w ogóle za poroniony pomysł, żeby przerywać emisję! No szlag. I już nigdy się nie dowiem jak to się skończy, chyba, że sama sobie nakręcę wersję amatorską? Co za porażka.

PS wszystkie odcinki są w necie, na megavideo.

ocenił(a) serial na 7
The_Green_Fairy

Dla mnie to jest jakiś żart, już mogli te niektóre wątki zakończyć albo powyjaśniać. Ja rozumiem, że serial był przygotowany na dalszą emisje, ale książki nie wydaje się w połowie -.-' Szlag mnie trafia, bo nie dowiem się [SPOILER] co z tym chłopcem, o co chodzi z J. i dlaczego żyje (!?), no i dla kogo pracuje ten czarny, bo chyba nie dla D. -.-[/SPOILER]