Otóż czy tylko ja tak mam że miedzy tym co się dzieje w odc 10 a 11 brakuje czegoś , jakby jednego odcinka, gdyż akcja 10 u mnie kończy się min z motywem jak Kat bierze kąpiel i krew zaczyna jeje lecieć z nosa itp, a w 11 takie jakby nigdy nic , jakby brakowało jednego odcinka. Albo ktoś popierdzielił z numeracją odcinków...
Nikt nic nie popierdzielił ;)
Opuścili odcinek bo serial zostaje anulowany i widocznie nie mają miejsca na antenie na tyle odcinków. Możliwe również, że prawdziwy 11 odcinek miał zacząć jakiś nowy wątek, który miał być rozwijany w sezonie drugim. Tak czy tak, również nie podoba mi się zachowanie ABC, wydaje mi się, że serial jest na tyle dobry by dać mu szanse na drugi sezon. Ale co zrobić..
19 i 26 stycznia telewizja w ANGLII nada (3 odcinki) prawdziwy odcinek 11 potem tydzień później odc 12 (który w USA jest 11) i ostatni 13 !!!!! MUSZIMY TROCHĘ JESZCZE POCZEKAĆ !!! NOI SZKODA ŻE NIEBĘDZIE DALSZEGO CIĄGU CHOCIAŻ NIGDY NIEWIADOMO DO KOŃCA !!! dla mnie serial był świetny (takie połączenie GOTOWYCH NA WSZYSTKO I CZARODZIEJEK)!!!! nawet jak w stnach zakończyli na tym odc. to i tak zostawili kilka nie rozwiązanych wątków !!!!!!!
Na zagranicznych torrentach jest wyjasnienie ze odcinek 11 to tak naprawde 12:)Strasznie miał pod gorke ten serial:)Moze odcinek 13 jakos sensownie zakonczy serie?Dziwne ze do dzis nie mozna sciagnac nic wiecej niz 11.
Czy ten serial ma jakieś zakończenie, czy go po prostu tak urwali ?
Bo nie wiem czy opłaca się go oglądać jeśli miałby być tak zakończony bez sensu.
Czy serial ma jakieś konkretne zakończenie, czy go po prostu urywają w pewnym momencie, bo nie wiem czy opłaca się w niego wciągać ?
ehhh co za żal. denerwuje mnie to że wycofują tak fajny serial :( w takim razie chyba poczekam i nie będę oglądać tego 11 odcinka skoro nie jest w nim nic wyjasnione. 10 odc skończył się bardzo ciekawie.