PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104051}

Ed, Edd i Eddy

Ed, Edd, 'n' Eddy
1999 - 2009
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22606
6,2 14 krytyków
Ed, Edd i Eddy
powrót do forum serialu Ed, Edd i Eddy

Nie dość, że liczba najlepszych kreskówek CARTOON NETWORK dramatycznie spada, ponieważ są one zastąpione durnym "Ben 10-em", "Johnnym Testem", jakimiś kurczakami kung-fu, aktorskimi "serialami" klasy C (no takie aktorskie rzeczy w wynikającym z nazwy KRESKÓWKOWYM kanale, masakra normalnie), to jeszcze o jedynej dziennej porze (13:55) zawsze lecą te same odcinki, które pochodzą z najsłabszej pierwszej serii. Nie wiem ile ich jest, chyba 6, ale nie ma to znaczenia, skoro włączając co 2 tygodnie w piątek telewizor i tak widzę znowu "Odloty w krainie fantazji", "Ed błyskawica", "Dryblas Eddy", czy "Ohydne rendez-vous". Jeśli innych odcinków nie ma w TV, oglądanie na YouTubach i innych jest nielegalne (ciągle banują), a DVD praktycznie nie istnieje (jedynie raz mi się przewinęło przed oczami w jednym sklepie, stało obok "Atomówek" na DVD, potem słuch zaginął) to jak do cholery mam to oglądać??? Proszę, co się stało ze świetną telewizją. Pełna ambitnych i zabawnych (na przykład parodiujących reklamy produktów) bumperów telewizja, zachęcająca do licznych ciekawych konkursów, tworząca atrakcyjne bloki programowe (np. Skatoony, czy Toonami), nie ograniczająca się jedynie zarabiania na Ben 10-ie oraz graficznie dwóch strzałek wychodzących z klocków z literkami C i N zawierających na sobie jakieś śmieci (jak to tak nazywam, o) po prostu się zeszmaciła. Jedyne co zostało dobrego to "Krowa i kurczak", "Jam Łasica", "Scooby-Doo", "Atomówki", "Tom i Jerry", oczywiście "Ed, Edd i Eddy", "Kryptonim: Klan Na Drzewie" i "Bliźniaki Cramp", lecz oczywiście większość z nich leci w środku nocy.

Mam nadzieję, że się opamiętacie i zaczniecie emitować Edów NORMALNIE. Jeśli jednak sytuacja do końca kwietnia się nie zmieni, przestaję oglądać tę kreskówkę.

animator

Witaj

O ile mi wiadomo, Ed, Edd i Eddy o godzinach 13:55 i 21:00 leci już normalnie. Tzn. bez powtórek.

mikelos0195

"Ben 10" i "Johnny Test" to fajne kreskówki, ale tak poza tym to się zgadzam.

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Ben 10 - owszem, ale pierwsza seria (Ben 10: Obca potęga jest do d**y).

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Johnny'ego się zgodzę, ale Ben 10 to najgorsza kreskówka jaka powstała. Ciągle jakaś przemoc robiąca dzieciom sieczkę z mózgu, brzydcy kosmici itd. Tą bajkę powinno się zakazać we wszystkich stacjach telewizyjnych, dla dobra dzieciaków.

ocenił(a) serial na 9
mikelos0195

Ben 10 ? Przecież to fajna kreskówka.

użytkownik usunięty
animator

Ja nie nawidzę Bliźniaków Cramp. Reszta się zgadza:)

ocenił(a) serial na 10

Animator, całkowicie się z tobą zgadzam. Te kreskówki, które wymieniłeś również należą do moich ulubionych, chodź dodałbym tam jeszcze np. "Johny Bravo". Dawniej te bajki leciały ciągle, a teraz ? Są tylko w nocy, nie licząc eddów o 13:55, bo wyparły je jakieś durnowate kreskówki o robotach i inne śmieci.

krzys133

Nie masz Boomernagu gdzie lecą klasyki?

ocenił(a) serial na 9
krzys133

Dzięki. "Johnny'ego Bravo" nie wymieniłem, gdyż tej kreskówki już nie ma niestety. Telewizji BOOMERANG z żalem przyznaję, że nie posiadam, a "Johnny Bravo" wiem, że tam jest.

Mam takie małe wrażenie, że niedługo po moim poście puszczanie serialu wróciło do normy. Jeśli przeczytali go ludzie odpowiedzialni za emisję, dziękuję im bardzo. :)

użytkownik usunięty
animator

" graficznie dwóch strzałek wychodzących z klocków z literkami C i N zawierających na sobie jakieś śmieci (jak to tak nazywam, o)"
Mam takie samo wrażenie - to sa śmieci, syf, wysypisko jakieś, w każdym bądź razie dobrze opisuje obecną sytuację w CN. Strasznie mi brakuje tych wszystkich spotów z różnymi postaciami z seriali, jak np. ten:
http://www.youtube.com/watch?v=7pN3xtz9LTE (jak ktoś ma inne to niech się ujawni, zbieram takie rzeczy i sam mam ich trochę)

Przede wszystkim brakuje mi starych dobrych lat - bumperów, czadowych spotów, tej starej ery, gdy kreskówki miały jazzowe intra, brakuje mi mocno Maski, Rodziny Addamsów, Żukosoczka, Głupiego i głupszego, Yogiego i innych. A ten Boomerang się dobrze nie spisuje, bo zamiast być skarbnicą starych kreskówek wymienia je sobie na co nowsze. Addamsowie i Maska już rok temu wylecieli (co za hańba) i na ich miejsce wstawiają jakiegoś dennego Garfielda w 3D. Bardzo szkoda, bo dużo osób zasiadało do tych seriali w celu ich przypomnienia ;(

CN zrobił się takim drugim Disneyem XDDD - tandetne seriale aktorskie, jakiś CN Dance Club...
http://www.youtube.com/watch?v=eaY1ZRawQYU
http://www.youtube.com/watch?v=RPNN7TgJ5x0

To jest zanik ambicji, sztuki i jakichkolwiek wartości. A teksty typu "Chcecie zaimponowac bandzie napakowanych kolesi bądź ekstra lasce" to wielka porażka, jak i ten cały dance club. CN zrezygnowało z jazzu i wkroczyło w erę prymitywnego shit-hopu. Tak żal mnie ściska gdy patrzę na to, to już nie jest nic, co możnaby pokazać własnym dzieciom.

Johnny Test, Ben 10 (zwłaszcza "Alien Force"), wojownicze kurczaki ninja to dno i nic ciekawego. Jedyna ciekawa nowa pozycja to Batman: Odważni i bezwzględni. Przynajmniej jest zabawny i można się trochę rozerwać.

ocenił(a) serial na 8
animator

Kiedyś te bajki zachęcały do wyjścia na dwór (Ed,Edd i Eddy...) a teraz? jakieś Herosy,shit cluby,Beny i inne ścierwa. Wołam o pomstę do nieba by przestali takie shity puszczać.

krzys133

Beny teny rzeczywiście są słabe...

animator

Najlepsi są przyjaciele z kieszonkowa.

ocenił(a) serial na 8
tunczyk63

Mam nadzieje że żąrtujesz.

użytkownik usunięty
animator

Zgadzam się z tobą, chociaż na początku Cartoona też były denne kreskówki n.p. Laboratorium Dextera po którym można było mieć koszmary czy Samuraj Jack.

Laboratorium Dextera i Samuraj Jack denne - no ku*wa rzeczywiście

i hope it's a joke

użytkownik usunięty
SzymonekJR

This is joke :D