Waszym Zdaniem Jaka Jest Najlepsza Postać??:
-Ed
-Chudy Edd Marion
-Eddy Ziutek
-Jimmy
-Sarah
-Nazz
-Deska
-Johny 2x4
-Kevin
-Rolf
-Majka
-Mańka
-Litka
Piszcie....
Zdecydowanie Ed. Jego głupota, wygląd, teksty i zachowanie rozbijają, strasznie boi się siostry xD. Ohydki mnie trochę śmieszą, a trochę odrażają. Kevina zdecydowanie nie lubię, tak jak Nazz I Jimmy'ego. Rolf jest zabawny, Johny fajny, Deska posrany. Pozostałych Edów też lubię. Tyle.
Najbardziej lubię Chudego - jest taki... taki... rozbrajająco sympatyczny ^^ Eddy jest wogóle przegość z tą swoją zachłannością i cynizmem. Lubię siostry Ochydki, zwłaszcza tą z niebieskimi włosami (Mańka, tak?), Majka ujeła mnie swoim oddaniem.
Pozdrowienia i niech kisiel winogronowy będzie z Wami ^^
1.Ed jest najlepszy (jedno brewy) rozbraja głupotą...
2.Chudy też jest fajny...taki mąrdy inteligentny i uprzejmy...
3.Sarah jest szczera jak sie wyżywa na bracie...
Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie. Powiedzmy, że sporządze TOP 3 :)
1) Ed - jego głupota jest dobijająco śmieszna. Czasami wydaje się, że w paczce Edów, jest niepotrzebny, bowiem zamiast pomagać w przekrętach paczki, zwykle wszystkie niszczy. Nawet kiedy wydaje się, że wszystko dobrze się skończy i naszym Edom coś wreszcei wyjdzie, Ed musi coś spartaczyć. Najlepsza jest jego nadpobudliwość, zakrzywiona i to niemal wręcz połamana na częsci psychika. Kto wie, co mieszka w głowie tego dojrzewającego nastolatka?
2) Rolf - druga chociaż nieco bardziej inteligenta kopia Eda: są podobni wzrostem, i rownież czasami mają nierozsądne teksty np. ulubiony tekst Rolfa "Babcia?!", w obliczu zagrożenia. Obyczaje Rolfa są wręcz nierealne, ale najlepszą jego stroną jest jego głos - który znakomicie użycza Tomasz Bednarek.
3) Chudy Edd - postać komiczna z tego względu, że często naprodukuje się tysiącem słów, a w odpowiedzi otrzyma co najwyżej "podaj mi musztardę" lub "bułka z masłem" Eda. Jego uprzejmość, jest często nawet dobijająca. Za to jednak ma wiele zalet Kształtuje młodszych, wzbogacając ich słownictwo :)
1.Ed (bo chciałabym mieć w głowie to co on i też kocham kurczaki)
2.Chudy (bo nie ma słodszego niz on)
3.Jimmy (bo Jimmy to Jimmy)
1.EDDY gdyż jak byłam mała to się w nim podkochiwałam^^ haha serio
2.CHUDY i ta jego cudna czapka^^
3.ROLF i to jego rolnicze podejście do życia ;)
Najlepszy jest Ed, a Kevina, Sary i Jimmy'ego zaś nie zniosę. Kevina - dlatego bo jest nie miły dla Edów, Sary - dlatego bo ciągle się na nich drze, a Jimmy'ego - dlatego bo straszny z niego frajer.