PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104051}

Ed, Edd i Eddy

Ed, Edd, 'n' Eddy
1999 - 2009
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22584
6,1 12 krytyków
Ed, Edd i Eddy
powrót do forum serialu Ed, Edd i Eddy

Wasz ulubiony ed

ocenił(a) serial na 8

Który z głównych bohaterów według was jest najfajniejszy/ najbardziej go lubicie? Mój głos idzie na edda, uwielbiam jego racjonalizm i pewną mądrość i rozwagę, którą okazywał podczas przygód. Te jego filozofowanie etc. dla mnie to on był najśmieszniejszy z nich wszystkich, ed był tylko głupkowaty, co mnie nia bawi, eddy cwaniaczek, a edd zrównoważony, ich przeciwieństwo, zawsze mnie rozbawiał swoimi wstawkami. A wy na kogo głosujecie?

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

Moim zdaniem to Ed to że np bardzo lubi sos, jest najśmieszniejszy.

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

Eddy, ze względu, że najlepiej obrazuje mnie za młodu. Też byłem tak jakby "przywódcą" swojej paczki, wszystko zależało ode mnie, nakręcałem wszystkich i wszystko, byłem takim cwaniaczkiem :)

ocenił(a) serial na 8
lolnikuse1

Zdecydowanie Chudy Edd :) Uwielbiam go chyba za wszystko... Haha, można powiedzieć, że trochę jestem taką Sarą, która się w nim podkochuje :D

ocenił(a) serial na 10
gosiamm101

Sara nie podkochiwała się w Eddzie.

użytkownik usunięty
MedzikDeLow

Podkochiwała się, było w 1 z odcinków ("Czterolistna koniczyna").

ocenił(a) serial na 9

tylko w jednym z odcinków, nie przez cały serial

lolnikuse1

eddy to mój ulubiony z edków :D świetna kreskówka

ocenił(a) serial na 9
lolnikuse1

Ten głupi jest najfajnieszą postacią w serialu.

użytkownik usunięty
lolnikuse1

Ja też najbardziej lubiłam Chudego. Zawsze było mi go żal, kiedy wpadał w kłopoty przez swoich dwóch imienników:)

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

W sumie oni wszyscy się dopełniają, jednak mnie zawsze rozbawiał gruby Ed ze swoimi tekstami i reakcje mądrego Edda na te teksty ;)

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

Eddy jest moim faworytem. :D

ocenił(a) serial na 10
ginger_girl

Eddy bo jest podobny do mnie z charakteru.
Wszyscy są znakomici,ale najbardziej lubie Eddyiego.

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

Wszyscy trzej są wspaniali, ale najbardziej lubię Eddiego. Będąc mniejsza wolałam Chudego :)

ocenił(a) serial na 10
lolnikuse1

Kurcze trudno powiedziec bo kazdy reprezentowal cos innego, chudy Ed mi sie podobal za inteligencje i za charakter, Eddy mi sie podobal charakter oraz za wokal dzieki Janusz'owi Wituch'owi wiec na pierwszym na pewno Chudy