Który z głównych bohaterów według was jest najfajniejszy/ najbardziej go lubicie? Mój głos idzie na edda, uwielbiam jego racjonalizm i pewną mądrość i rozwagę, którą okazywał podczas przygód. Te jego filozofowanie etc. dla mnie to on był najśmieszniejszy z nich wszystkich, ed był tylko głupkowaty, co mnie nia bawi, eddy cwaniaczek, a edd zrównoważony, ich przeciwieństwo, zawsze mnie rozbawiał swoimi wstawkami. A wy na kogo głosujecie?
Eddy, ze względu, że najlepiej obrazuje mnie za młodu. Też byłem tak jakby "przywódcą" swojej paczki, wszystko zależało ode mnie, nakręcałem wszystkich i wszystko, byłem takim cwaniaczkiem :)
Zdecydowanie Chudy Edd :) Uwielbiam go chyba za wszystko... Haha, można powiedzieć, że trochę jestem taką Sarą, która się w nim podkochuje :D
Ja też najbardziej lubiłam Chudego. Zawsze było mi go żal, kiedy wpadał w kłopoty przez swoich dwóch imienników:)
W sumie oni wszyscy się dopełniają, jednak mnie zawsze rozbawiał gruby Ed ze swoimi tekstami i reakcje mądrego Edda na te teksty ;)
Eddy bo jest podobny do mnie z charakteru.
Wszyscy są znakomici,ale najbardziej lubie Eddyiego.
Wszyscy trzej są wspaniali, ale najbardziej lubię Eddiego. Będąc mniejsza wolałam Chudego :)