Ponieważ tempo moderatorów FW woła o pomstę do nieba. Ostatnio pół roku czekałem na dodanie nowego tytułu do bazy..
Szkoda gadać. Tutaj połowa filmów/seriali które wyszły przed rokiem czasu jest niezaktualizowana.
Czy ten sezon ma tylko 5 odcinków ? Jeśli tak to trochę mało i zapewne wiecej sezonów już nie bedzie .
A oczywiście strona filmwebu nie zaktualizowana i to właśnie mnie zmyliło przed obejrzeniem 5 odcinka . Wikipedia podaje że będzie 13 odcinków a tytuły znamy narazie do 7.
FW jeden z największych serwisów tego typu na świecie (a przynajmniej jak się chwalą z jedną z największych baz i całkiem liczną społecznością) jeżeli chodzi o kwestie zarządzania serwisem, kuleje tak, że brak słów. Nie tylko seriale, ale tak że baza filmów, szczególne tych nowych, jest w ogóle niezaktualizowana. Żeby było śmieszniej (a właściwie smutniej) to większość kontentu i tak redaguje społeczność - zadaniem administracji i moderatorów, jest jedynie akceptacja/odrzucenie dodawanych treści. Sam swojego czasu, starałem się wnosić coś do bazy, ale kiedy moja ostatnia kontrybucja, została zmoderowana po 4 czy 5 miesiącach to odpuściłem.... Dodatkowo, została odrzucona i nie podano powodu.. o ile pamiętam, uzupełniłem obsadę w którymś filmie, o paru aktorów. Po miesiącu sprawdziłem i nie było żadnej zmiany, ciągle lista była niepełna... Nie wspominam już o błędach działania całego systemu, o (co doprowadza mnie do szału, znikających ocenach filmów, które wystawiałem) itp...
Trwa to już tyle lat, że przestałem wierzyć, aby cokolwiek mogło się zmienić.
Uwierz, że mam podobnie. Ilekroć dodawałam coś od siebie zanim zostało zaakceptowane mijało pare dobrych miesięcy, połowa tego co dodaje została odrzucona właściwie z błahych powodów albo powodu wcale nie podano.. Przestałam więc cokolwiek dodawać. Widzę, że trochę uaktualnili już stronę, chociaż odcinki nadal są w takim samym miejscu jak były..
W ogóle teraz nie było w piątek odcinka?
według imdb 6 odcinek będzie emitowany 4 listopada
Chapter Six: Star of the Morning
Wszelakie treści dot. filmów, seriali są w większości przypadków aktualizowane przez fanów. Problemem jest tempo weryfikacji tych treści. Za ich sprawdzenie w zdecydowanie większości przypadków też odpowiadają fani, którzy zostali weryfikatorami. Nie jest ich wielu i ciężko jest im nadążyć z tym wszystkim (najstarsza moja kontrybucja, która czeka na weryfikację jest z 8 listopada 2015r.). Winą moderatorów jest stworzenie zbyt wielkiego zróżnicowania tych treści - w mojej opinii część tych treści jest zupełnie niepotrzebna.