PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766274}

Egzorcysta

The Exorcist
2016 - 2017
7,6 8,8 tys. ocen
7,6 10 1 8766
6,5 4 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum serialu Egzorcysta

sezon to już sztos jest bardzo urozmaicony i ciekawy, aż miło oglądać seriale które z kolejnymi sezonami idą w górę, a nie w dół tylko czekać jak rozwinie się akcja która po 3 odcinka jest zaskakująco wartka i interesująca.

ocenił(a) serial na 9
DemiaN

Jestem świeżo po czwartym odcinku i muszę przyznać, że ścięło mnie z nóg. Tego się kompletnie nie spodziewałam. Faktycznie drugi sezon zaczął się fantastycznie, ale to co się wydarzyło w czwartym odcinku (a w zasadzie pod koniec)... brak słów. Już się nie mogę doczekać, co będzie dalej!

ocenił(a) serial na 7
Massacre13

W takim razie już nie mogę się doczekać obejrzenia 4 odcinka :).

Massacre13

Właśnie skończyłam oglądać. Chyba coś mi się tu nie klei.

ocenił(a) serial na 8
DemiaN

jestem po 1 odcinku 2 sezonu czy dobrze rozumuję, że nie zobaczymy już G.Davis i bohaterów z 1 sezonu [z Chicago]?
dla mnie ten cały spisek to był najlepszy element całego pierwszego sezonu,,,

ocenił(a) serial na 7
dillinger79

Spisek będzie dalej ciągnięty, a co do Davis nie wiem czy jeszcze pojawi się na ekranie, ale raczej nie w tym sezonie.

DemiaN

Nic dodać nic ująć. Pierwszy sezon był bardzo dobry, ale ten jest świetny. Mam nadzieję, że na drugim sezonie się nie skończy.

ocenił(a) serial na 7
DemiaN

wszedłem żeby napisać,że 2.sezon dużo ciekawszy od pierwszego,widzę że nie jestem odosobniony.Pierwszy sezon praktycznie jednowątkowy,męczące to było.Teraz mamy dużo szerszą perspektywę.Pozytywnie mnie zaskoczyli.Oby tego nie zepsuli do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 7
levy42

Raczej nie zepsują, szkoda tylko że trudno znaleźć nowe odcinki, bo serial jest w tym momencie tak dobry że z miłą chęcią obejrzałbym wszystkie odcinki za jednym zamachem jak na netflixie.