i co sądzicie o 2 odcinku . Jak dla mnie trzyma poziom chociaż w pilocie były mocniejsze sceny , w tym odcinku to chyba najbardziej obrzydliwa scena była w momencie zwymiotowania i jak ta długa larwa czy coś tam wychodziła jej z gardła . Końcówka też jest dla mnie dużym zaskoczeniem , jakiś nowy wątek wyznawców demonów , zabili tyle osób i wyglądało jakby coś w nich wykrajali do tych pojemników / może małych lodówek co by się zgadzało bo ludzkie organy trzeba przetrzymywać w zimnie. Poza tym kilka fajnych scen jak wypadek na boisku czy genialna scena kiedy demon z tej starszej kobiety przemawiał do ks Marcusa . Bardzo dobry serial i na pewno będą oglądał dalej.
Fajna była scena jak układali tą wieże z klocków i Angela zaczeła mówić, że z Casey jest coś nie tak i po chwili ta konfrontacja wzrokowa miedzy przerażoną Angela a Casey, nieźle to wyszło. Drugi odc o dziwo równie dobry wg mnie co pierwszy jednak lipa ,ze tylko 5 odcinków bo narazie poziom serialu zadowalający.
Jak dla mnie, mimo że akcja posunęła się niewiele do przodu, to perfekcyjnie wykorzystali czas na przedstawienie zarysów fabuły. Urzekł mnie styl przedstawiania grozy metodą zupełnie odbiegającą od od horrorowych standardów - nie straszy a niepokoi. Z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki .