PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9475
7,5 4 krytyków

Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

beznadzieja::) Polacy bawią się w "24 godziny", a jakie spoty w Polsacie lecą - po prostu "przejmujące" i "trzymające w napięciu"

Żenada:):)

1
Luise

Zobaczysz pierwsze odcinki to wtedy się wypowiadaj. Serial może mieć fatalne spoty, a być znakomity i na odwrót. Co do spotów Ekipy sa dla mnie bardzo dobre. W dodatku na premiere będą 2 odcinki naraz.

MoszeUsz

Wiesz co?! To nieznaczy ze jak cos leci na polsacie o odrazu szajs! A moze poprostu dostali pieniadze z
polsatu na ten film, CO?!

Luise

mysle, ze agnieszka holland za ?szajs? by się nie brala. dla mnie samo nazwisko gwarantuje serial godny uwagi!

Luise

wpadla na napisala a serial widziala wogole

Luise

dla mnie to nie szajs, kupiłam dziś płytę (fajny pomysł z wydawaniem dvd przed premierą w tv) i uważam że może być ciekawie,
a serial będzie w polsacie bo telewizja publiczna chciała go nieco ocenzurować, więc producenci dogadali się z innymi

Kami122

tez kupilam plytke i po pierwszych dwoch odcinkach nie moge doczekac sie kolejnych!

Luise

Akurat ten serial miał pierwotnie lecieć na TVP. Czy Oficer albo Pitbul to był szajs? Moim zdaniem nie. A dlaczego ostatecznie leci na Polsacie? A bo w TVP się tak porobiło, że chcieli cenzurować serial, na co nie zgodzili się jego autorzy.

freeer_2

I ja też bym się nie zgodził. Akurat czasem "kurwa" jest jedynym pasującym słowem :P

arekrem

no i właśnie dobrze że na TVP nie poszła Ekipa bo by też można było posądzić ją o cenzurę, a tak problem z głowy ;-)