beznadzieja::) Polacy bawią się w "24 godziny", a jakie spoty w Polsacie lecą - po prostu "przejmujące" i "trzymające w napięciu"
Żenada:):)
Zobaczysz pierwsze odcinki to wtedy się wypowiadaj. Serial może mieć fatalne spoty, a być znakomity i na odwrót. Co do spotów Ekipy sa dla mnie bardzo dobre. W dodatku na premiere będą 2 odcinki naraz.
Wiesz co?! To nieznaczy ze jak cos leci na polsacie o odrazu szajs! A moze poprostu dostali pieniadze z
polsatu na ten film, CO?!
mysle, ze agnieszka holland za ?szajs? by się nie brala. dla mnie samo nazwisko gwarantuje serial godny uwagi!
dla mnie to nie szajs, kupiłam dziś płytę (fajny pomysł z wydawaniem dvd przed premierą w tv) i uważam że może być ciekawie,
a serial będzie w polsacie bo telewizja publiczna chciała go nieco ocenzurować, więc producenci dogadali się z innymi
Akurat ten serial miał pierwotnie lecieć na TVP. Czy Oficer albo Pitbul to był szajs? Moim zdaniem nie. A dlaczego ostatecznie leci na Polsacie? A bo w TVP się tak porobiło, że chcieli cenzurować serial, na co nie zgodzili się jego autorzy.