PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=226952}
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 13013
Elfen Lied
powrót do forum serialu Elfen Lied

Kurcze!! To trzeba zobaczyć koniecznie. Dobre anime w sam raz dla dzieci;-) Już sam tytuł "Elfia pieśń" mówi, że będzie sielankowo. Polecam z całego serca hihihi.

skapunk

Tak jasne, dla dzieci, obejrzałem pierwsze pięć odcinków i dzieci bym trzymał z daleka od tego :) Może dzieci w Japonii lubią takie klimaty, ale w Europie lepiej dzieciom zapodać Smurfy czy inne Gumisie :)

ocenił(a) serial na 10
skapunk

hahah no tak a specjalnie dla dzieci :P :) - Obejrzałem narazie tylko 1 odcinek ale spodobał mi się choć muszę przyznać że nie tego się spodziewałem - co też świadczy że to anime może mieć dużo zwrotów akcji ;] - hah... no muszę przyznać że na początku spodziewałem się że ta madafakerka ;] będzie chodziła i kilowała wszystkich naokoło a się okazało że po zniszczeniu maski jest spokojna, łagodna, czuła i na dodatek chyba nie dorozwinięta hahah... Ale zobacze co będzie działo się w kolejnych odcinkach, myślę że to nie będzie ciągle taka spokojna dziewczynka ;] przecierz jak sam stwierdziłem to anime może mieć dużo zwrotów i niespodzianek ;] pozdrawiam ;]

ocenił(a) serial na 8
Boka

No to ja powiem, że w swych podejrzeniach zbytnio się nie mylisz :)
A seria sama w sobie bardzo fajna, chociaż brakowało mi rozwinięcia pewnych wątków oraz nieco raziły pewne schematy, ale i tak mi się podobało :)

skapunk

po jednym odcinku to chyba duzo o Elfen Lied sie dowiedziec nie da ;]
Mi sie podoba a nawet bardzo. Co do tych dzieci... u nas jest taki problem ze raczej nie kazdy wie ze anime to nie sa fajne kreskowki ale coz ;) oglada sie na wlasna odpowiedzialnosc a to jest warte polecenia :)