bo jesli tak o bardzo prosze o kontakt...Mam pewne pytanko czy ten film powstał na bazie książki????
A jaką książkę masz na myśli, bo jeśli rzeczywiście film powstał na bazie książki to chętnie bym ją przeczytała.
nigdzie nie mogę zdobyć tej książki. Czy ktoś wie gdzie można ją wypożyczyć lub kupić ? Jestem barzdo nią zainteresowana.
Niestety nie wiem ale jeśli chcesz pogadać na ten temat zapraszam orlianda@o2.pl
uwielbiam ten film jest wspaniały!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
oglądałam ,te same pytania się pojawiły ,ale już znam odpowiedzi .Film naprawdę dobry, napięcie do końca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bea z lodzi
Co za pytanie, czy ktoś ogląda!!!! Mnóstwo ludzi ogląda "Elizę"!!! To boski film. Jeśli chcesz więcej porozmawiać, wejdź na :
http://tv.onet.pl/4,81,8,1251758,0,0,forum.html [tv.onet.pl/4,81,8,12517 ...]
Zobaczysz, ile ludzi uwielbia "Elisę".
Kasztan ( olga_kasztan@o2.pl )
Ps. Jeśli chcesz, aby TVP3 powtórzyła serial, napisz do telewizji, proszę! Im więcej osób to zrobi, tym są większe szanse na powtórkę!
Oto mail: malgorzata.albinowska@waw.tvp. pl
Oglądałam...i to każdy odcinek!ale jeśliby go podsumować...jest fajny-to fakt ,ale to najzwyklejsza opera mydlana(tyle że po włosku),czasem można przysnąć choć zdarzają się momenty trzymające w napięciu...
-Stworzone dla niepoprawnych romantyczek...