PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=147018}

Elisa z Rivombrosy

Elisa di Rivombrosa
2003 - 2004
8,1 1,2 tys. ocen
8,1 10 1 1150
Elisa z Rivombrosy
powrót do forum serialu Elisa z Rivombrosy

czy ktos to oglada???

ocenił(a) serial na 8

bo jesli tak o bardzo prosze o kontakt...Mam pewne pytanko czy ten film powstał na bazie książki????

użytkownik usunięty
kidia

A jaką książkę masz na myśli, bo jeśli rzeczywiście film powstał na bazie książki to chętnie bym ją przeczytała.

użytkownik usunięty
kidia

XVIII-wieczny pisarz angielski Samuel Richardson (romantyzm), tytuł "Pamela"

użytkownik usunięty

nigdzie nie mogę zdobyć tej książki. Czy ktoś wie gdzie można ją wypożyczyć lub kupić ? Jestem barzdo nią zainteresowana.

ocenił(a) serial na 10
kidia

Niestety nie wiem ale jeśli chcesz pogadać na ten temat zapraszam orlianda@o2.pl
uwielbiam ten film jest wspaniały!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty
upiorna

oglądałam ,te same pytania się pojawiły ,ale już znam odpowiedzi .Film naprawdę dobry, napięcie do końca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bea z lodzi

użytkownik usunięty

Co za pytanie, czy ktoś ogląda!!!! Mnóstwo ludzi ogląda "Elizę"!!! To boski film. Jeśli chcesz więcej porozmawiać, wejdź na :
http://tv.onet.pl/4,81,8,1251758,0,0,forum.html [tv.onet.pl/4,81,8,12517 ...]
Zobaczysz, ile ludzi uwielbia "Elisę".

Kasztan ( olga_kasztan@o2.pl )

Ps. Jeśli chcesz, aby TVP3 powtórzyła serial, napisz do telewizji, proszę! Im więcej osób to zrobi, tym są większe szanse na powtórkę!
Oto mail: malgorzata.albinowska@waw.tvp. pl

Oglądałam...i to każdy odcinek!ale jeśliby go podsumować...jest fajny-to fakt ,ale to najzwyklejsza opera mydlana(tyle że po włosku),czasem można przysnąć choć zdarzają się momenty trzymające w napięciu...
-Stworzone dla niepoprawnych romantyczek...

użytkownik usunięty
marzena_6

zajrzyj na włoskie forum to zobaczysz, ile jest niepoprawnych romantyczek.

użytkownik usunięty
upiorna

Jasneeeeeeeeee ten film jest super jeśli zechcesz o nim pogadać to zapraszam page@autograf.pl lub na moje gg 5315160!!!! Pisz jeśli tak samo jak ja kochasz ten serial!!!!!!!!!!!!!!!!!