PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656785}
6,8 735  ocen
6,8 10 1 735
Emily Owens, M.D.
powrót do forum serialu Emily Owens, M.D.

Skąd oni ją wytrzasnęli?

użytkownik usunięty

No taak bo wszyscy muszą być piękni, prawdA? (ironia)

To jest córka Meryl Streep

użytkownik usunięty

Nie wiem jak ty, ale ja wolę oglądać ładnych ludzi a nie takie maszkarony.

ja wolę czytać posty z konstruktywną krytyką, skąd ty się wytrzasnęłaś?

użytkownik usunięty
kosovitz

Z waginy mojej mamy.

Moja krytyka jest w tym momencie tak konstruktywna, jak to możliwe. Spójrz na zdjęcie głównej bohaterki. Jest brzydka i tyle, nie ma co się rozpisywać na ten temat.

moim zdaniem nie jest brzydka, ani nie jest przecudnej urody, ale choćby nawet wyglądała jak Predator to nie wiem w jaki sposób tego typu wypowiedź jest konstruktywną krytyką, skoro po pierwsze dotyczy czegoś na co się nie ma wpływu, a po drugie nie wnosi zupełnie nic do dyskusji o serialu

użytkownik usunięty
kosovitz

Na wygląd nie ma wpływu, ale na wykonywany zawód już tak. Ciało jest najważniejszym narzędziem aktora. A narzędzie pani odgrywającą główną rolę w tym serialu jest wybitnie uszkodzone.

Jest szpetna, owszem, a nie zgodzę się, że nie ma na to wpływu. Nos błaga o skorygowanie, usta są szerokie, więc może bez problemu poprawić je i zastąpić tę kreskę estetycznej objętości czerwienią wargową. To za jakieś 3k $.
Na blisko osadzone oczy pomysłu nie mam, ale pewnie można wymodelować kości policzkowe, żeby buzia nie była taka szeroka.
No ale ona jest pewnie naturalistką jak matka. Tylko, że matka wygląda o jakieś 2 pkty lepiej.