No taak bo wszyscy muszą być piękni, prawdA? (ironia)
To jest córka Meryl Streep
Z waginy mojej mamy.
Moja krytyka jest w tym momencie tak konstruktywna, jak to możliwe. Spójrz na zdjęcie głównej bohaterki. Jest brzydka i tyle, nie ma co się rozpisywać na ten temat.
moim zdaniem nie jest brzydka, ani nie jest przecudnej urody, ale choćby nawet wyglądała jak Predator to nie wiem w jaki sposób tego typu wypowiedź jest konstruktywną krytyką, skoro po pierwsze dotyczy czegoś na co się nie ma wpływu, a po drugie nie wnosi zupełnie nic do dyskusji o serialu
Na wygląd nie ma wpływu, ale na wykonywany zawód już tak. Ciało jest najważniejszym narzędziem aktora. A narzędzie pani odgrywającą główną rolę w tym serialu jest wybitnie uszkodzone.
Jest szpetna, owszem, a nie zgodzę się, że nie ma na to wpływu. Nos błaga o skorygowanie, usta są szerokie, więc może bez problemu poprawić je i zastąpić tę kreskę estetycznej objętości czerwienią wargową. To za jakieś 3k $.
Na blisko osadzone oczy pomysłu nie mam, ale pewnie można wymodelować kości policzkowe, żeby buzia nie była taka szeroka.
No ale ona jest pewnie naturalistką jak matka. Tylko, że matka wygląda o jakieś 2 pkty lepiej.