7,7 802  oceny
7,7 10 1 802
Eung-geub-nam-nyeo
powrót do forum serialu Eung-geub-nam-nyeo

Cudowna drama, jak najbardziej gorąco polecam!!! Jeszcze na żadnej dramie tyle się nie uśmiałam
jak na tej ( a troszkę mam już obejrzanych na swoim koncie :) ). Bardzo przyjemna, radosna i
wzruszająca :D:D pozostawia po sobie miłe odczucia :D kurczę, jeszcze raz chce ją zobaczyć po raz
pierwszy ;)

ocenił(a) serial na 9
DaGaaaa_1714

W 100% zgadzam się z przedmówcą. Drama jest naprawdę przezabawna i to nie w naciągany, dziwny sposób, sceny są bardzo realne i jak najbardziej możliwe nie tylko a Azji ale i na Zachodzie, a rozbawią naprawdę każdego.
Aktorzy też wyjątkowo do siebie pasują, są bardzo naturalni w kontaktach między sobą, zarówno tych romantycznych jak i przyjacielskich a brak irytującej i wrzeszcząco-knującej zazdrosnej dziewczyny (a jedna postać choć trochę tak się zachowuje to jest bardziej zabawna niż irytująca) sprawia, że nie ma momentów, które chciałoby się pominąć, tak więc ja nie widzę żadnej wady.
Dużo scen medycznych, które równoważą wątek miłosny, więc wszystko jest w odpowiednich proporcjach (ja nazywam tę dramę koreańskimi chirurgami ;p)
No i naprawdę świetne zakończenie.
Z czystym sercem polecam, to moja druga ulubiona drama w tej chwili, mam nadzieję, że na youtube znajdę najśmieszniejsze sceny i często będę sobie je przypominać, bo warto ;)