Euforia
powrót do forum 1 sezonu

Co prawda wyszedł dawno, ale jednak dopiero teraz zdecydowałam się go obejrzeć. Uważam, że obsada jest przegenialna... a Zendaya przyciąga na ekrany wizerunkiem narkomanki, który wykreowała. Światło i cała kolorystyka tego serialu jest cudowna. Makijaże(zwłaszcza dla postaci Jules i Rue) PRZECUDOWNE!!! i warto też wspomnieć o muzyce... bo świetnie odwala swoją robotę
A co do fabuły, to uważam, że świetnie zostały odzwierciedlone charaktery problemy bohaterów. Ich wybory nie zawsze mi się podobały, aczkolwiek bohaterowie działali pod wpływem własnych emocji, a nie wobec żądań i przewidywań widzów.
Ogólnie warto zobaczyć moim zdaniem ;))

martyn_aa

Dokładnie!! Kto by pomyślał że Zendaya z taką łatwością pozbędzie się cukierkowatego wizerunku Disneya i tak genialnie stworzy postać narkomanki. Ale nie tylko ona, każdy aktor został dopasowany do swojej postaci tak, ze czuć realizm. Muzyka Labrinth dodaje już solidnym emocjom wypływającym z ekranu dodatkowej unikatowości. Całość obejrzałam już dwa razy i za drugim razem pomimo znajomości fabuły również oglądało się świetnie.