na początku oglądałam oba seriale ,,Evę Lunę'' i ,,Zakazane uczucie".
Niestety ,,Eva Luna'' szybko mi sie znudziła.Moze bym zaczeła na nowo oglądac ale dali to
teraz o złej godzinie poza tym za dużo odcinków już opuściłam.Dziwni aktorzy.Serial średni
5/10 .. o wiele lepsze ,, Zakazane uczucie'
Może i lepsze, ale też kręci się wokół jednych i tych samych dylematów. Mnie się "Eva Luna" podoba. Teraz są świetne odcinki.
Wg Eva Luna to fantastyczna telka. Jest bardzo ciekawie i prawie wszystkie wątki mi się podobają i mnie wciągają.
I nawet, jak dla mnie nie ma irytujących postaci, takich jak Rosaura, czy Miguel z LQNPA, które jak było po jednym odcinku na dzień nawet oglądnęłam. Chociaż głupota Evy i naiwność oraz głupota Daniela, głupota, niezdecydowanie Alicii często nieźle wkurzają i irytują..;/
Ja miałam nadrobić tydzień temu, tylko 5 odcinków, bo nie mam czasu oglądać w tv, ale tak mnie telka wciągnęła, że w weekend'y już prawie oglądnęłam całą telkę ;) W przyszły weekend zobaczę ostatnie dwa odcinki :)
Może kiedyś puszczą ją od nowa to sobie obejrze,może po prostu źle mi sie oglądało oba na raz.
Gdzie można nadrobic odcinki w razie czego?
Ogólnie dodam,że wg mnie tam jest bardzo kiepska obsada. W ,,zakazanym uczuciu'' grają świetni aktorzy ,których znam z różnych telenowel.Wkurzają mnie nawet główni zakochani ..Eva i Daniel (?) .On to jakiś obleśny staruch ,zachowuje sie dziwnie .. a Eva nie jest ładna , jakoś źle ,krzywo jej z oczu patrzy ,w dodatku jej postać jest jakaś wg mnie .. nijaka.
Siostra głównej bohaterki też mnie drażniła ..już nawet nie pamiętam czym ..ten koleś w czarnych włosach co chodził ciągle z lizakiem i chciał być z ta siostrą był irytujący i beznadziejny.
Chyba jedyną osobą dla której chciałam oglądac ten serial była Victoria (chyba tak ma na imię )
Chodzi o tą śliczną blondynkę .Fajne były sceny z nią ,ciekawe było to,że nie jest córką tej którą uważa za matke.Gdyby dali ją na główną bohaterkę było by lepiej ;)
Tak, jak kiedyś już ktoś pisał, że na D dodawała jakaś dziewczyna, ale nie wiem, czy jeszcze dodaje. Ja oglądałam w oryginale.
Mi też dziwnie się oglądało te dwie telki na raz, dlatego zrezygnowałam z LQNPA, bo Eva Luna bardziej przypadła mi do gustu. Oglądając LQNPA, znałam wielu aktorów, bo to Visa i więcej telek z niej oglądałam.
Ja Evę i Daniel uwielbiam. Eva jest śliczna, jak na razie nie ma tony makijażu, jak Victoria, czy Marcela. Jest bardzo naturalna i piękna. Później będzie wyglądała jeszcze piękniej :) Natomiast Daniel tak, jest starszy, początkowo jakoś dziwnie mi się oglądało, ale to z czasem minęło, on jest.. cudowny. Bardzo go lubię i jego głos również :)
Ja natomiast nie lubię Lea, to nie mój typ, wg mnie jest brzydki.
Co do Victorii, to ona jest niska i nosi takie wysokie buty, że nie wiem. Jej podbródek, taki spiczasty, irytował mnie jak nie wiem, teraz też mnie wkurza, ale mniej. I często niepodoba mi się jej fryzura (do fryzury Daniela też mam zastrzeżenia, ale to szczegół ;)), jakoś dziwnie jej tę grzywkę czeszą/układają..;/ Ja się cieszę, że Victoria nie została główną bohaterką.
Alicia, siostra głównej bohaterki, ona to mnie od samego początku irytuje swoją głupotą, naiwnością, itp. Tony, to "ten chłopak" z lizakiem, to też od samego początku mnie wkurzał i to bardzo. W związku z tym ten wątek bardzo mnie irytował..;/
Mi w LQNPA podoba sie właśnie to,że są znani ,dobrze grający aktorzy w ,,Evie Lunie'' grają jakoś momentami sztucznie.Heh jak widac mamy zupełnie inne zdanie .Mi ,,Zakazane uczucie'' przypadło bardziej do gustu :) z resztą po liczbie tematów widzę ,że o wiele więcej osób ogląda ,,zakazane uczucie' niż ,,Evę Lunę''.
Tak, pewnie tak.
Liczba tematów nie ma za bardzo nic do rzeczy, bo CME było o wiele lepsze od TDA, a to TDA ma o wiele więcej tematów ;) Poza tym na innych forach też są tematy o EL ;)
ale tam jest 100 coś tematów a tu chyba 20-30 .. poza tym jest liczba osób które oceniły serial i tam więcej osób oceniło czyli więcej osób oglądało zakazane uczucie niż eve lune.
Każdy ma inny gust i tyle ;p