PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607157}

Eva Luna

2010 - 2011
6,4 440  ocen
6,4 10 1 440
Eva Luna
powrót do forum serialu Eva Luna

Podobał mi się niesamowicie, akcja tak przyspieszyła. :) Eva urodziła, przeszła metamorfozę, Marisol śpiewa, Justa i Ricardo sie pobrali, szkoda tylko Laurity, która przez Victorię musi siedzieć w internacie. Tony jako szofer wygląda żałośnie i zaczyna podrywać Victorię wiadomo dlaczego, ale to bardzo zabawne :D

cocco03

Tak, ten odcinek był świetny :) Wkurza mnie tylko, że Eva ufa Leo..;/

jagodajulia

Wiecie może , kiedy Justa spotka się z Juliem ?

devilll2305

Niestety nie wiem, ale mam nadzieję, że mimo iż się spotkają to ona nie rozstanie się z Ricardem. Tak ładnie o nią zabiegał, szkoda by go było :)

devilll2305

Wg mnie będzie to 83 odcinek w oryginale. Nie wiem, jaka jest zależność między oryginalnymi odcinkami, a tymi, które lecą u nas.
Pamiętam jeszcze, że Julio odwiedził Justę w pensjonacie, ale ta uciekła, bo stwierdziła, że on nie żyje. Później Julio, gdy dowiedział się, że Justa ma męża, to odwiedził go w szpitalu i przedstawił się jako Vincente. I chyba później Renata poszła do Justy i dała jej adres don Julia, aby ta z nim porozmawiała.

W 70 odcinku był pokaz i na tym pokazie pojawiła się pierwszy raz Eva Luna

jagodajulia

Tez mnie to denrwuje, ta menda tak jej potrafi namieszać w głowie, że szkoda gadać.

cocco03

Tak, miesza jak nie wiem. Nie tylko Evie, ale ona jest taka głupia i naiwna, jak Alicia..;/ Jednak Eva, to tak mu wierzy, że szok. Nie lubię jej za to, bo powinna zaufać Danielowi.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Heh, a już myślałam, że porzucę oglądanie EL. Jeszcze ok.10 odcinków wstecz było bardzo nudno, a dziś no no, postarali się scenarzyści:) Bardzo jestem ciekawa co będzie dalej, jednak powstrzymuję się od czytania spojlerów;]

petit_fleur

Ja czytam tylko w ŚS, ale tam jest bardzo mało napisane :)

cocco03

a ile odcinkow ma

cocco03

to w sierpniu sie skonczy

magazynier_48

Nie, zostało jakieś 44 odcinki, więc skończy się później na końcu września, albo początkiem października.

jagodajulia

i cos po niej bedze

magazynier_48

Czytałam, że URPEA to jedyna premiera na tv4.

jagodajulia

szkoda

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Przestałam oglądać Zakazane uczucie a zaczęłam Evę Lunę i wciągnęłam się. Najlepsza jest Victoria i te jej trajkotanie nad głową Daniela. Swoją droga to facet ma świętą cierpliwość..:)

telimena79

Bo Eva Luna jest fantastyczna :) A co do Daniela i jego anielskiej cierpliwości to też się zgadzam :D

telimena79

Ja uwielbiam "Evę Lunę", ciekawi mnie i bawi, i jest odmienna od LQNPA, które też lubię.
Victoria tylko papla, uwielbiam te scenki, w których Jackie ja przedrzeźnia :D są boskie i takie śmieszne;)
Teraz Victoria cała w furii, w sumie nie dziwię się, Eva miała wspaniałe wejście, nie zdołałaby tego zrobić gdyby nie Julio.

cocco03

No Marcela jest wściekła, ja na miejscu Evy od razu bym ją wyrzuciła razem z tym Leonardem, ale ona mu wierzy i jeszcze jest wdzięczna, że ją ukrywał. Nie powinna się litować, Marcelę od razu powinna wyprowadzić ochrona, Renaty też bym nie zostawiła, paskudna baba :D

cocco03

Dzisiaj był najciekawszy odcinek od początku tej telci ahahaha. No jeszcze dobry był ten jak czytano testament.
"Biedna" Marcela :D

DieCree

Marcela to taka wredna i paskudna baba, że szkoda gadać ;) Teraz się tylko wyleguje i wydziera " moje kolie!!! mój dom!!!".
Jestem ciekawa ile jeszcze Eva będzie ufac temu głupkowi Leonardo.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Zdecydowanie podoba mi się pewność siebie i zdecydowanie Evy. Ale chyba nie jest tak głupia, żeby bezgranicznie zaufać Leonardowi? Ona jest tak dwulicowy jak Marcela i naprawdę gotów zniszczyć Evę Lunę...

petit_fleur

Mam nadzieję, że nie wezmą ślubu, o matko to by dopiero było.
Mnie tez się taka Eva podoba, uwielbiam gdy postac ewoluuje i wrogowie zostają ukarani. Daniel nie mógł z niej oczu spuścić na naradzie :D tylko ten wredny Giorgio, paskudnie mówił o Evie z Brunem.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

He he, ale ci dwaj ostatni szybko pożałują. No a Bruno marnie skończy dzięki Marcelicie:)

petit_fleur

I dobrze, jestem ciekawa jak skończy ona sama, na razie nigdzie nie czytam chcę mieć niespodziankę :)
Giorgio został zwolniony i od razu poleciał się poskarżyć ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Mnie również ciekawi koniec Marceli, a przede wszystkim co ona ukrywa pod czarną rękawiczką?

petit_fleur

Ona kiedyś ją macała i mówiła wtedy o uśmierceniu rodziców Daniela, pewnie ma tam jakąś pozostałość po tym morderstwie.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Heh bardzo jestem ciekawa, ale na razie niech to będzie tajemnicą, co ona tam ukrywa. Wkrótce ta sprawa na pewno się wyjaśni:)

petit_fleur

Cos podejrzewam, że ta ręka jest jakaś syfiasta ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Ale się uśmiałam z Twojej teorii;]

petit_fleur

:D no taka dama jak Marcelita musi miec konkretny powód, by nie pokazywać swej cudnej rączusi ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Nawet jeśli ma tam jakąś gangrenę albo cokolwiek podobnego, to czemu sobie nie zrobiła operacji - przecież taka dama ma mnóstwo pieniędzy i stać ją?!

petit_fleur

To trochę dziwne ;) zobaczymy jakiego syfka tam chowa ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Może tak jak Balladyna u Słowackiego zakrywała opaską, tak ona chowa pod rękawiczką, niemożliwą do usunięcia plamę z krwi zamordowanych osób???

petit_fleur

A z taką świruską to możliwe :D

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Odnośnie jej ostatnich zachowań, świruska to najlepsze określenie.

petit_fleur

A jak sie piekliła, kiedy Eva usunęła jej gabinet hahahaha :D