PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607157}

Eva Luna

2010 - 2011
6,4 440  ocen
6,4 10 1 440
Eva Luna
powrót do forum serialu Eva Luna

Od 4 czerwca Eva Luna będzie emitowana TYLKO o 9.25 rano.

nihooya

a czemu tak

magazynier_48

Ze względu na Euro 2012 niestety. No cóż wolałabym obejrzeć sobie Evę niz mecz ale co poradzić ;)

Blab

tylko do wakacij bedzie rano

magazynier_48

ja słyszałam inaczej

Blab

a jak

magazynier_48

tak jak napisałam

Blab

ja nie bede tano ogladał

magazynier_48

w ogóle ja nie mam możliwości oglądania rano , w szkole jestem. ale zal

Blab

no ja tez nie mam jak bo raktyki mam

magazynier_48

Typowo. kto w ogóle pomyślał zeby robic to rano. spadnie im oglądalność :D

Blab

albo mogli dac o 16

Blab

Dokładnie, mało kto będzie oglądał. Stare babcie emerytki ;)

cocco03

Chyba na to liczą. Ale na szczęście mamy jeszcze LQNPA ;)

Blab

jak nie zmienia tez godzny

Blab

Dobrze, że tego nie zmienili. Ja i tak rzadko oglądam o normalnej porze, ale czasami mi się udaje.

cocco03

Mi tez np dzisiaj. Ale praktycznie ogarniam wszystko bo czytam streszczenia ;)

Blab

Mecze będą na TV4? Myślałam, że tylko TVP będzie je transmitować.

cocco03

nwm ale chyba tak skoro Evę przełożyli

cocco03

Mecze będą na TVP.

jagodajulia

Tak jak myslałam. Ubolewam, że nie ma "Evy..." o 19. Z oglądaniem w internecie będę do tyłu tydzień z odcinkami :(

jagodajulia

a jesenia bzie eva lune o 19

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Racze nie, ponieważ EL skończy się zanim zacznie się jesień:)

petit_fleur

to kiedy sie skonczy

magazynier_48

Końcem września jak dobrze pójdzie.

cocco03

a po niej ciekawo co bedzie

magazynier_48

Chyba tego jeszcze nikt nie wie.

cocco03

a nie wiadomo kiedy bedzie wiadomo

ocenił(a) serial na 8
nihooya

no co ty ładny bez sens.............;/

nihooya

No niech nie robią sobie jaj ;/

ocenił(a) serial na 10
nihooya

Kurcze bez sensu to zrobili ja o 9.25 jestem w szkole ;/ wogule ludzie są w pracy o tej porze i ws zkole, dobrze, że chociaz w necie będzie sobie można pooglądać :P

kaka199742

A czy nikt z was nie ma telewizji cyfrowej ? Chyba czas o tym pomyśleć :) Ja mam telewizję N, więc dla mnie mogą zmienić nawet , żeby serial szedł o 3:00 rano, nagrywam sobie i później oglądam :)

Ale rozumiem tych , którzy nie mają takiej możliwości, lipa. Tylko dlaczego nie mogli dać Evy Luny o godz 16, zamiast tego znowu powtarzają Osaczoną, bezsensu...

devilll2305

Ale teraz są trudne czasy i nie każdy ma kasę na zakup telewizji;/

Pauliskax33

Taki argument do mnie nie trafia, gdyż najtańsze pakiety są po 30zł miesięcznie, a to chyba majątek nie jest...

Po drugie jest teraz masa promocji, że nie płacimy przez pół roku np, albo przez jakiś okres czasu, a później te 30 zł. A TV4 jest w każdym , nawet tym najtańszym pakiecie w każdej telewizji cyfrowej...

devilll2305

No spoko rozumiem ale są tacy ludzie co nawet na chleb nie mają,to dla nich 30 zł to jest majątek i zamiast kupić sobie pakiet wolą to dać na chleb.

Pauliskax33

No tak, pewnie , że są, ale chyba nie sądzisz, że osoby powyżej nie mają na chleb? Skoro mają internet to i pewnie mogą mieć telewizję...:)

devilll2305

No zapewne tak :D ale zamiast kupić pakiet wolą wydać to np. na kino lub coś w tym stylu :D dziś dużo osób ogląda telenowele ale nie tak dużo jak kiedyś ;)

devilll2305

Zawsze można nagrać sobie np na nagrywarke dvd z dyskiem ja tak robię a nawet przegrywam na płyty dvd i mam jusz pokażną kolekcje telenofel,bo tv zawsze zmienia godziny emisji.

ocenił(a) serial na 8
nihooya

Pomyliło ci się o 1 dzień bo od wtorku 5 czerwca będzie od rana!;)ale nawet dobrze bo spokojnie Euro obejrzy z wieczorka;D

jazdowicz2666

Eve Lune przestali puszczać w poniedziałki chyba. Nie puszczali w tamten pon , jutro również nie ma...

devilll2305

W poniedziałki już nie będzie, ale za to w piątki ma być.

ocenił(a) serial na 8
mezzanine_2

To na jedno wtedy wychodzi