Tak jak myslałam. Ubolewam, że nie ma "Evy..." o 19. Z oglądaniem w internecie będę do tyłu tydzień z odcinkami :(
Kurcze bez sensu to zrobili ja o 9.25 jestem w szkole ;/ wogule ludzie są w pracy o tej porze i ws zkole, dobrze, że chociaz w necie będzie sobie można pooglądać :P
A czy nikt z was nie ma telewizji cyfrowej ? Chyba czas o tym pomyśleć :) Ja mam telewizję N, więc dla mnie mogą zmienić nawet , żeby serial szedł o 3:00 rano, nagrywam sobie i później oglądam :)
Ale rozumiem tych , którzy nie mają takiej możliwości, lipa. Tylko dlaczego nie mogli dać Evy Luny o godz 16, zamiast tego znowu powtarzają Osaczoną, bezsensu...
Taki argument do mnie nie trafia, gdyż najtańsze pakiety są po 30zł miesięcznie, a to chyba majątek nie jest...
Po drugie jest teraz masa promocji, że nie płacimy przez pół roku np, albo przez jakiś okres czasu, a później te 30 zł. A TV4 jest w każdym , nawet tym najtańszym pakiecie w każdej telewizji cyfrowej...
No spoko rozumiem ale są tacy ludzie co nawet na chleb nie mają,to dla nich 30 zł to jest majątek i zamiast kupić sobie pakiet wolą to dać na chleb.
No tak, pewnie , że są, ale chyba nie sądzisz, że osoby powyżej nie mają na chleb? Skoro mają internet to i pewnie mogą mieć telewizję...:)
No zapewne tak :D ale zamiast kupić pakiet wolą wydać to np. na kino lub coś w tym stylu :D dziś dużo osób ogląda telenowele ale nie tak dużo jak kiedyś ;)
Zawsze można nagrać sobie np na nagrywarke dvd z dyskiem ja tak robię a nawet przegrywam na płyty dvd i mam jusz pokażną kolekcje telenofel,bo tv zawsze zmienia godziny emisji.
Pomyliło ci się o 1 dzień bo od wtorku 5 czerwca będzie od rana!;)ale nawet dobrze bo spokojnie Euro obejrzy z wieczorka;D
Eve Lune przestali puszczać w poniedziałki chyba. Nie puszczali w tamten pon , jutro również nie ma...