PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597111}

Ezel

2009 - 2011
8,0 297  ocen
8,0 10 1 297
Ezel
powrót do forum serialu Ezel

Serial wciagnął, przyznaję, podoba mi się ale bez szału, w zachwyt nie wpadlam lecz nie jestem pewna czy brak zachwytu wynika z fabuly ktorej nie moge odmowic zalet czy z totalnej niecheci co wygladu aktora grajacego Ezela . Wiem wiem - przystojny, nie mozna inaczej go okreslic lecz dla mnie ma tak antypatyczny wyraz twarzy i to niezalenie od miny jaka robi ( smutny, wesoly, zamyslony) ze nie potrafie go lubic tak z calego serca i bardzo mi to psuje serial .
Co do reszty - nie bede sie niczego czepiala :) Skoro ogladam po nocach zamiast sie wyspac , to mowi to samo za siebie.
Nie cierpie Eysan, nie wiem jak sie wszystko skonczy staram sie omijac spoilery ale mam nadzieje ze Ezel nie bedzie na tyle durny by w koncu z nia zostac. Ogromnie podoba mi sie postac jej siostry - nie chce by umarla. Duzo jeszcze przede mna, obejrzalam dopiero 1/3 serialu.
Niedawno ogladalam tez turecki serial Krolowa nocy- z poslkimi napisami - zdecydowanie bardziej babski bo watek romantyczny rozbudowany, lecz tez fajny i moge polecic nie tylko paniom.

bulbax

O ja też oglądałam Królową nocy bardzo mu się podobał ten serial.
A teraz oglądam Ezela .jest niezła fabula. Znam już go trochę bo kiedyś oglądałam z ang napisami. Bardzo podoba mi się ze tu się tyle aforyzmów i wierszy cytuje. Mają sens i mogą się przydać także poza serialem

ocenił(a) serial na 10
bulbax

Też potrafiłam zarywać noce szczególnie na początku a Eysan to rzeczywiście wredna szmata w sumie Omer został skrzywdzony przez 3 swoich najlepszych przyjaciół. Co ja piszę oni zmarnowali mu życie i omal nie doprowadzili do jego śmierci gdyby nie Ramiz pewnie kiepsko by było.
Jak skończysz Ezela polecam Kara para ask równie dobry albo Karadayi.
Co do głównego bohatera no cóż tak gra i trzeba to jakoś przetrawić chociaż gdy się uśmiechał (lub był zadowolony) to miał inny wyraz twarzy szczególnie gdy był z Bahar swoją drogą powinien być z nią. Nie do wiary, że Bahar i Eysan są siostrami jedna łagodna jak baranek a druga wredna żmija.