łaskawie można to obejrzeć całe???? a nie na youtube albo pocięte albo ... pocięte. Napisów też brak. Generalnie ciekawe całkiem to jest. bajecznie by było zdobyć pack dvd z wszystkimi sezonami ale jak znam życie to nie możliwe. Dla hejterów:
czasami fajnie jest poszerzyć horyzonty o tzw głupie seriale dla i o nastolatkach... może nie są aż tak głupie jak sie wydaje ;)
Peace
do pobrania wszystkie sezony są w wielu miejscach w sieci- do wyboru do koloru
wpisz w google fisica o quimica descargar 1 ( lub inna) temporada i wyników będzie wiele.
jak idzie o tłumaczenie - nie ma takowego w sieci
być może kiedyś będzie, a gdybym miała czas, już by było - ale niestety jest to bardzo bardzo czasochłonne przetłumaczyć, przepisać i zsynchronizować z odcinkiem polskie napisy. po przetłumaczeniu 1 odcinka dałam sobie spokój, chociaż wciąż mnie korci żeby się za to zabrać bo to najlepszy serial ever. w niczym nie przypomina rebelde czyli serialu dla nastolatków pozbawionego treści, infantylnego i opartego na problemach z d.. wziętych.
ten serial jest tak samo dla młodziezy jak i dla dorosłych- porusza różne problemy w sposób nienachalny. nie raz można na nim popłakać i pośmiać się. no i gra Polak.
a który to Polak?
Ja ściągałem go z torrentów, serial jest po prostu świetny, już zaczynam 2 sezon.
gra tu Adam Jezierski , gra Gorkę
urodzony w Warszawie,
zresztą on gra w filmach dobrych hiszpańskich reżyserów więc to nie byle co:)
po hiszpańsku oglądasz?
raz się dzień dobry tvn pokusił o mini reportaż z nim- jest na youtube: wpisz adam jezierski tvn i się znajdzie, ale generalnie to obciach że telewizje nie pokazują osób które robią prawdziwą karierę za granicą a promują pogodynki. no ale cóż.
tak widziałem ten materiał. Myślałem, że taki charakterystyczny głos to ma tylko w hiszpańskim ale po polsku też tak mówi śmiesznie jakby trochę arogancko ;d
Ja, jak go zobaczylam, to pomyslalam, ze to klon Munka Staszczyka (Gorka na Hiszpana nie wyglada... i wlosy ma jakby farbowane...)... i nawet sepleni jak Muniek (oczywiscie, gdy mowi po polsku)! :D
a wie ktoś gdzie jest 7 sezon? Ja oglądałam na YouTube, ale tylko do 3 odcinka. Czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć resztę? Dobrze by było jakby było z angielskimi napisami.