Fałszywy profil
powrót do forum 2 sezonu

Po w sezonie

ocenił(a) serial na 10

Ta obsesja Camili na tle łóżkowych ekscesów z Miguelem sprawiła, że odechciało mi się dalszego oglądania. David zrobiłby dla niej wszystko, facet ideał, w zamian ona mu też zrobiła rogi, że sufit mógłby rysować. Miguel zachowuje się jak chory psychol, napastujący kobietę na każdym kroku. Serial ogólnie poszedł na psy, a z głównej bohaterki zrobiono prawdziwą... Co do zakończenia, mam wrażenie, że odbędzie się 3 sezon. Podejrzewam, że przed zastrzeleniem przestępcy na łodzi, mówiąc „Ty nic nie rozumiesz”, chciał jej powiedzieć, że ktoś inny stoi za zabójstwem jej przyjaciółki.

ocenił(a) serial na 8
mika2004

Mam próbne wrażenie. I dla mnie wszyscy powinni tam pójść na terapię.
To jedno osiedle to zamknięty psychiatryk, wszyscy mają problem z głową.

Oraz Jak już się r… jak króliki to mogli by chociaż promować bezpieczny seks. Obleśne jest że pier facet z facetem a potem z kobietą. Cud że nikt się niczym nie zaraził. Ale po co… lepiej pokazać wyuzdany seks, narkotyki alkohol.

ocenił(a) serial na 8
mika2004

Mam próbne wrażenie. I dla mnie wszyscy powinni tam pójść na terapię.
To jedno osiedle to zamknięty psychiatryk, wszyscy mają problem z głową.

Oraz Jak już się r… jak króliki to mogli by chociaż promować bezpieczny seks. Obleśne jest że pier facet z facetem a potem z kobietą. Cud że nikt się niczym nie zaraził. Ale po co… lepiej pokazać wyuzdany seks, narkotyki alkohol.

Zastanawiam się czemu tinder ich jeszcze nie pozwał bo nieźle oczerniają ten portal.

Asiunia0vp

No ten portal trudno oczernić. To dno i wodorosty. Apka dla ruch...ka.

mika2004

Ogólnie już w 1. sezonie David wspierał Camilę, pomagał w rehabilitacji, a Miguel stał gdzieś tam obok, a ona do niego wzdychała. Wzięła ślub, bo jej tak było wygodnie, a nie z miłości. Dobrze, że się rozwiedli. Camila z Miguelem są siebie warci.