Ta obsesja Camili na tle łóżkowych ekscesów z Miguelem sprawiła, że odechciało mi się dalszego oglądania. David zrobiłby dla niej wszystko, facet ideał, w zamian ona mu też zrobiła rogi, że sufit mógłby rysować. Miguel zachowuje się jak chory psychol, napastujący kobietę na każdym kroku. Serial ogólnie poszedł na psy, a z głównej bohaterki zrobiono prawdziwą... Co do zakończenia, mam wrażenie, że odbędzie się 3 sezon. Podejrzewam, że przed zastrzeleniem przestępcy na łodzi, mówiąc „Ty nic nie rozumiesz”, chciał jej powiedzieć, że ktoś inny stoi za zabójstwem jej przyjaciółki.
Mam próbne wrażenie. I dla mnie wszyscy powinni tam pójść na terapię.
To jedno osiedle to zamknięty psychiatryk, wszyscy mają problem z głową.
Oraz Jak już się r… jak króliki to mogli by chociaż promować bezpieczny seks. Obleśne jest że pier facet z facetem a potem z kobietą. Cud że nikt się niczym nie zaraził. Ale po co… lepiej pokazać wyuzdany seks, narkotyki alkohol.
Mam próbne wrażenie. I dla mnie wszyscy powinni tam pójść na terapię.
To jedno osiedle to zamknięty psychiatryk, wszyscy mają problem z głową.
Oraz Jak już się r… jak króliki to mogli by chociaż promować bezpieczny seks. Obleśne jest że pier facet z facetem a potem z kobietą. Cud że nikt się niczym nie zaraził. Ale po co… lepiej pokazać wyuzdany seks, narkotyki alkohol.
Zastanawiam się czemu tinder ich jeszcze nie pozwał bo nieźle oczerniają ten portal.