PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703475}

Faking It

2014 - 2016
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 12873
Faking It
powrót do forum serialu Faking It

Liam i Amy

ocenił(a) serial na 7

Chce żeby była z nim ;c Myślicie że to możliwe ?

ocenił(a) serial na 7
anellotti

Nie, bo Amy jest lesbijką.

ocenił(a) serial na 8
anellotti

Pewnie aż tak nas nie zaskoczą :) Cały czas mam jednak jakieś dziwne wrażenie, że Amy jednak nie będzie lesbijką

ocenił(a) serial na 9
wiki421996

Ja to samo, mi się wydaję że ona będzie BI, dlatego zrobi się taki lekko miłosny trójkąt ;D

Nie wiem czemu, ale mam wrażenie że Amy i Liam prześpią się ze sobą jeszcze raz, a zakończenie sezonu będzie takie że Karma się dowie o tym ;d

ocenił(a) serial na 1
wiki421996

Przecież Rita Volk (aktorka grająca Amy) tuż po premierze ostatniego odcinka poprzedniego sezonu powiedziała, że Amy jest lesbijką, dodając że rozmawiała o tym z Covingtonem, i powtórzyła to w kilku różnych wywiadach.

Podejrzewam że to była próba złagodzenia złych nastrojów które wywołała scena seksu Liama z Amy (która była tym gorsza przez to, że Liam ma homofobiczne marzenie o, jak to określił Sulkin, "podbijaniu" lesbijek), ale nie zmienia to faktu, że jeśliby się okazało, że było to kłamstwo i Amy okazała się być bi, to z powodu takiego postępowania serial straciłby już resztki zaufania ze strony lesbijskiej publiczności, która wydaje się stanowić istotny element widowni, a nie zyskaliby raczej tym nowych widzów.

ocenił(a) serial na 1
anellotti

Pomijając to, co napisałam wyżej (słowa Rity Volk o orientacji Amy), Covington w jednym wywiadzie, pozostawiając otwartą kwestię tego, czy Amy jest bi czy lesbijką, podkreślił, że nigdy do żadnego romansu między Amy i Liamem nie dojdzie gdyż zdewaluowałoby to postać Amy i historię odkrywania siebie którą chce zaprezentować.