ludzie! co wy widzicie w tym serialu?! przecież to kompletna kicha. kiedy pierwszy raz przypadkowo zobaczyłem jeden odcinek pomyślałem że to parodia filmów o gliniarzach!
oglądałeś to kiedyś, chociarz?????????????? Niekturzy lubią takie filmy!!!!!!!!!
Co ty wiesz o polskich serialach nie znasz się .Ten serial moim zdaniem jest super !!!!!!!!!!!
Ciebie dennieku powinni leczyć. Zrób sobie lewatywę gustu to wtedy pogadamy. Na razie jesteś amatorzyną, który za ulubiony film ma "Merlina", kiczowaty chłam, którego żałuję, że kiedykolwiek widziałem. Sorry, ale taka jest prawda. Zostaw swoje plebejskie opinie dla siebie. Tak, tak... to ty jesteś denny, a serial udany. Jakby to powiedzieć parlamentarnie.... jesteś w mniejszości, gdyż fanów "Fali zbrodni" jest dużo. Tak dużo, że serial doczekał się kontynuacji.
Narka, frajerze !
Ja powiem tylko, ze znam wielu fanów tego serialu z czego można wywnioskować, że chyba najgorsze to to nie jest. Osobiście nie mogę powiedzieć nic na jego temat bo jedyny serial który do tej pory oglądałam to było ER. Na resztę nawet nie spoglądam ( włacznie z Falą). Większość czasu zajmuje mi oglądanie filmów na dvd czy vhs... :)