PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75924
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Co to za GNIOT?

ocenił(a) serial na 1

Jak ten serial morze się komuś podobać?Cudem dotrwałem do końca pierwszego odcinka ,moja
zona odpadła w polowie !Tak sie naturtalnie zachowuja ludzie?gdzie pytam sie gdzie?>Przeciez
bohaterzy tego serialu to przyglupy ale jakim cudem wszyscy plicjanci to idioci?Totalnie nierealny
,wolny nudny i głupi!NIE POLECAM

ocenił(a) serial na 9
lupus198116

Ja też nie rozumiem fascynacji tematyką marynistyczną. Zawsze wolałem rzeki, jeziora i oceany (większe akweny).

"gdzie pytam sie gdzie?"
W Minnesocie.

ocenił(a) serial na 7
DramaticBrony

świetny diss, haha! pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
DramaticBrony

Cudowna riposta. he he!

ocenił(a) serial na 8
DramaticBrony

hahahaha, trafiony zatopiony! :D

lupus198116

W Minnesocie. Dlatego też niezbędny był tu Lorne Malvo który (na swój sposób) zrobił z nimi porządek.

ocenił(a) serial na 9
lupus198116

Nie każdy serial musi być realistyczny. Polecam zapoznać się z terminem "absurd" :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lupus198116

Dokładnie i jeszcze wciskają kit że serial na faktach autentycznych.

ocenił(a) serial na 8
Beny1234

jestem przekonany że to nieprawda!

ocenił(a) serial na 8
AnT

chyba

ocenił(a) serial na 9
Beny1234

Bo to żart ze strony producentów.

ocenił(a) serial na 9
Beny1234

Nie oglądałem serialu ale film widziałem.Jest świetny i ponoć bracia Coen oparli scenariusz na prawdziwych wydarzeniach więc...

ocenił(a) serial na 9
mcmurphy_77___

"ponoć bracia Coen oparli scenariusz na prawdziwych wydarzeniach" to jest ściema

ocenił(a) serial na 3
lupus198116

Zgadzam. Film jest oczywiscie odrealniony ale mozna w nim sie doszukiwac pewnych prawd. Moze przejaskrawionych ale prawd, np o bezsensownosci ludzkiej egzystencji, pustce, bezcelowosci, egoizmie a przedewszystkim PYSZE ludzi w dzisiejszych czasach zepsutych materializmem, ktorych Bogiem jest pieniadz. Mozna zobaczyc takze jak wiele ludzi stacza sie i woli wierzyc w teorie ewolucji w to ze pochodza od skaly i musza walczyc o przetrwanie, nihilizm, ateizm to religia dzisiejszego swiata, dno moralne, im bardziej gowniane tym lepsze. Jedyna Prawda, Zycie i Droga - to Jezus Chrystus ale ludzie maja tak wielkie klapki na oczach ze nie dostrzegaja tej PRAWDY, i wola zyc w falszu i uludzie szczescie.

ocenił(a) serial na 9
Szarlej01

To zaszalales chlopie.