PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75926
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Co z 2 sezonem

ocenił(a) serial na 9

Wprawdzie oficjalnego info jeszcze nie ma, ale w Hollywood już otwarcie mówi się o tym, że niebawem stacja FX (wbrew
początkowym zapewnieniom) zamówi drugi sezon "Fargo"

ocenił(a) serial na 10
batman12

I co jeszcze się mówi tam u was w Hollywood xD ?? To był mini-serial oparty na faktach mający opowiedzieć historie wydarzeń z Minnesoty z 2006 roku. Opowiedział. Koniec historii. Ale mam propozycję: może jedź do Minnesoty skoro już i tak jesteś w Stanach w Hollywood (bo wiesz o czym tam mówią) i narób zamieszania na tyle godnego by nadało się to na materiał dla sezonu II. Może ktoś to zekranizuje =) Powodzenia!

ocenił(a) serial na 8
as_lunatic

To ilu tych Batmanów: pardon - batmanów jest w tym Hollywood, skoro nasz jest dwunasty? Hę?

ocenił(a) serial na 9
as_lunatic

Pewne info znajdzcie sobie na showtv

ocenił(a) serial na 9
batman12

Wielu z Was zastanawia się pewnie czy czynione są jakieś starania w kierunku zamówienia drugiego sezonu "Fargo". Mamy dla Was bardzo dobre wieści które ucieszą każdego fana pierwszego sezonu tej znakomitej produkcji.
Mimo że wciąż brakuje oficjalnego zamówienia drugiego sezonu "Fargo" według amerykańskich źródeł jest ono nieuniknione. Drugi sezon powstanie jednak zobaczymy w nim zupełnie nową historię i obsadę. Być może z małymi odstępstwami.
Allison Tolman, która wcieliła się w rolę Molly w pierwszym sezonie nie wyklucza swojego powrotu w nowych odcinkach. "Nie wiem czy to nastąpi. Dyskutuje się o drugim sezonie i nowej obsadzie, więc nie mam pojęcia", mówi Tollman. Aktorce bardzo przypadła praca w telewizji do gustu i sama nie będzie robiła żadnych problemów jeśli jej postać będzie ponownie potrzebna. "Jako moje pierwsze doświadczenie w telewizji, było to bardzo wyjątkowe. Kocham ludzi z którymi pracowałam. To było prawdziwe błogosławieństwo". - showtv

ocenił(a) serial na 10
batman12

Wolałbym zamiast Molly zobaczyć w ewentualnym 2 sezonie ponownie... B.B. Thorntona oraz M. Freemana ;)

ocenił(a) serial na 10
MF13

Ja tez ale ostani odcinek pokazla ze nie jest to mozliwe

ocenił(a) serial na 10
makosa5

Mogą zawsze potraktować historię troszkę odrębnie jak w "True Detective" ;)

ocenił(a) serial na 9
MF13

Albo zastosować AHS-ową formułę.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Niestety praktycznie niemożliwe ;)

ocenił(a) serial na 10
as_lunatic

nie jest oparty na faktach ;) to celowy zabieg, taki sam zastosowali bracia Coenowie tylko, że oni jako datę prawdziwych wydarzeń podali lata 80 :)

ocenił(a) serial na 9
as_lunatic

Chciałeś rzucić ciętą ripostą, ale ci nie wyszło. Drugi sezon już zamówiony, a serial nie jest oparty na faktach.

ocenił(a) serial na 7
as_lunatic

o boziu...i ty uwierzyłeś ze jest to oparte na faktach.... :]]] magia kina działa...mini to ty masz rozumek...:]]]

ocenił(a) serial na 9
batman12

Z tego co wiem to w nowym sezonie mają być nowi bohaterowie i nowa historia do opowiedzenia.

użytkownik usunięty
ben1302

I nowe prawdziwe fakty ;)

ocenił(a) serial na 8
batman12

Ludzie - pomyślcie logicznie. Historia była opowiedziana na faktach. Skończyła się, więc nie będzie żadnego drugiego sezonu. W Hollywood pracują idioci, ale nie aż tacy, aby dorabiać zmyślone opowieści do prawdziwej historii.

ocenił(a) serial na 9
MrAnderson

A Ty poczytaj o serialu i filmie, także powyżej (post @doooomci) i dowiedz się, że ani serial, ani jego kinowy pierwowzór nie powstały w oparciu o jakiekolwiek fakty. Przyznali się do tego żartu Coenowie niedługo po premierze, zaś realizatorzy serialu kontynuują ten zabieg. Swoją drogą Twoja wiara w ludzi z Hollywood jest rozczulająca, istnieje wiele przykładów na to, iż dorabiano fantastyczne fabuły do tzw. opowieści opartych na faktach.

ocenił(a) serial na 7
MrAnderson

MRAnderson, to sie trochę chłopie ośmieszyłeś chyba :)

ocenił(a) serial na 9
batman12

Już ponoć "oficjalnie" stacja FX zamówiła 2 sezon Fargo. ;)

ocenił(a) serial na 9
DamianoWlkp

Nie mogę już edytować wcześniejszego komentarza, ale już wiadomo OFICJALNIE, że będzie 2 sezon.

DamianoWlkp

PREQUEL

ocenił(a) serial na 9
hr_dooku

Tak, ma opowiadać historię, która zdarzyła się w Sioux Falls, o której opowiadał ojciec Molly w finale 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
DamianoWlkp

Czekam na 2 sezon bo zapowiada sie ciekawa historia :D

ocenił(a) serial na 9
makosa5

Ja też czekam, chociaż ciężko będzie przebić Thorntona i Freemana :D

ocenił(a) serial na 10
DamianoWlkp

Dokladnie ale ciezko bylo dorownac klimatem dla filmu co sie udalo wiec jestem spokojny co do 2 sezonu.