PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75928
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Osobiście nic mnie w nim nie zachwyciło. Z trudem przebrnęłam przez pierwszy sezon. Po pierwszym odcinku 2 sezonu zrezygnowałam, bo uznałam go za stratę czasu. Billy Bob Thornton wspaniale zagrał mordercę i nic więcej nie mam do dodania. Aha, Lester Nygaard!!! Strasznie irytowała mnie ta postać. I tyle w temacie...Wiem, że fani zaraz mnie zjedzą, ale trudno. Wyraziłam swoją opinię i tyle. Oglądam różne seriale od politycznych, kryminalnych, dramatów, a nawet dla gospodyń domowych, ale tego nie dałam rady zdzierżyć.

ocenił(a) serial na 9
Leila30

No trudno, bywa.

ocenił(a) serial na 9
Leila30

Pierwszy sezon był świetny, ale drugi to kompletne DNO

ocenił(a) serial na 6
Leila30

Serial wciąga - tego nie możesz odmówić. Ale faktycznie historia i niektóre postaci (Gus, Billy, Lester) były ekstremalnie irytujące.

ocenił(a) serial na 9
Leila30

Bo Fargo to specyficzny serial i nie każdemu podejdzie, przez swoją groteskę. Ja sama też z początku byłam trochę skonsternowana, bo nie spodziewałam się czegoś z takim przerysowaniem, myślałam że będzie to poważny kryminał. Tak czy siak serial mnie kupił w całości, po prostu moja bajka. Widocznie Twoja, nie. Nie wiem jakie seriale, oglądasz, bo przyznaję że patrząc na Twój profil, większość mi nic nie mówi poza Tudorami i Poldrakami w każdym razie, może nie przypadło Ci Fargo do gustu, bo masz inne preferencje, czegoś innego oczekiwałaś/oczekujesz czy po prostu zwyczajnie Ci nie podeszło. Zdarza się.

Leila30

Mam to samo, nuda, nuda nic się nie dzieje...dłużyzna...może to serial dla koneserów...dla ludzi o wysublimowanych gustach (?) szanuję dobre opinie ale ja dobrnęłam do 6 odcinka I sezonu i się poddałam, mnie kompletnie nie wciągnął, nie zainteresował...Oglądałam bardzo dużo seriali i tych "wybitnych" i tych mniej ambitnych, ten jest chyba najgorszy jaki widziałam.

Leila30

Zauważyłem, że jedyne osoby narzekajace na ten serial, to KOBIETY. Pszypadeg?....chyb nie. Po prostu są za tępe.

LukasCVGL

No tak, bo ty jesteś taki YNTELIGĘT