PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 76164
8,4 53 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Panie detektyw

ocenił(a) serial na 9

Nie denerwuje was twarz i osoba tej grubej Pani detektyw?!?! Po prostu nie wiem z jakiego powodu
ale nie mogę na nią patrzeć. Poza tym serial bardzo fajny - dobrze się ogląda. Zobaczymy co będzie
dalej...

rodziu81

Wk*rwia mnie jej styl bycia, ale gdyby nie ona już chyba nigdy nie zdołaliby zajść tak daleko w sprawie Lestera i Malvo.

hr_dooku

Mimo tego byłbym przeszczęśliwy gdyby zginęła.

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

Ma taką gębę dziwną - mnie przypomina bakterię z reklamy domestosa.

ocenił(a) serial na 9
camakal

hehehe dobre z tym domestosem. Dla mnie wygląda jakby ją wyciągnęli dopiero co od garów. Dla mnie taka kucharka oraz matka 5 dzieci z wyglądu.No tak jedyna myśli jeśli chodzi o sprawę Lestera i Malvo bo ten cały komendant to nie ogarnia kompletnie nic :) Poza tym fajnie zmienia się postać Lestera. Z początku wydał się zahukanym mężulkiem a teraz kłamie, kręci jak najęty, niedługo pewnie kogoś znowu zamorduje.

rodziu81

Da się przebrnąć. Bardziej wkurzająca była postać grająca w filmie.

ocenił(a) serial na 10
rodziu81

ona ma takie "niewinne" oczy, takie "smutne", przez co jest nawet ciekawa
a postać polubiłam od ostatniego odcinka, coś twórcy serialu potrafią się bawić emocjami widzów, niczym w BB

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

Ja postaci po prostu nie lubię, bardzo denerwująca pani która przeświadczona jest o tym, że wie wszystko. Fargo to jeden z nielicznych seriali/filmów, w którym w pełni kibicuje tym złym. :D Może dlatego nie lubię Molly, bo jako jedyna była w stanie schwytać Malvo i Lestera.

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

A mnie najbardziej wnerwia Saul Goodman. Babka jest spoko.

ocenił(a) serial na 9
adamcpdst

Bill jest spoko, dobry glina!

ocenił(a) serial na 9
camakal

Dobry na przestępców, którzy nie wiedzą którym końcem mopa myje się podłogę. Nieco sprytniejsi mogą spać spokojnie. :)

ocenił(a) serial na 9
adamcpdst

Dobrze powiedziane/napisane;)

ocenił(a) serial na 9
adamcpdst

ale jest spoko

ocenił(a) serial na 10
rodziu81

Ja tam bardzo lubię tą postać. Aktorka bardzo fajnie ją gra.

użytkownik usunięty
rodziu81

mnie wkurzył, fakt, że przeżyła, akcje po 6 odcinku, Jak zobaczyłem, ją jak leży, to myślałem, że martwa. Aż mi szczęka, że śmiechu, bo w końcu, najbardziej, znienawidzonej postaci serialu, nie ma, a to 7 odcinek i why :d kobieta grająca, gra niezłe, ale nie lobie takich ludzi, co nie potrafią odpuscić :d

ocenił(a) serial na 9

w istocie, gdyby zginęła efekt szoku byłby lepszy a wątek psiego detektywa który stara się wywinąć z zabicia jej byłby dobry, mogli by to pociągnąć w tą stronę że on przejął by sprawę i prywatnie kontynuował jej śledztwo z poczucia winy

ocenił(a) serial na 9

"nie lubię takich ludzi, co nie potrafią odpuścić" :D!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
rodziu81

W początkowych odcinkach serialu mnie również wkurzała, ale teraz jest chyba jedną z najbystrzejszych postaci w serialu. Tylko ona wie co sie tam wydarzyło. Jest dociekliwa i zdecydowanieza bardzo wyrozumiała dla tego idioty Grimly`ego. Z najbardziej irytujących postaci nr 1 zajmuje Lester!!!!!
Nie mogę patrzeć jak mu się udało wywinąć z tego wszystkiego ;/

zdemoralizowana_xD

Ona ma już obsesję... i pewnie źle to się skończy dla niej albo jej dziecka.

ocenił(a) serial na 8
hr_dooku

Obsesje? Ona jest policjantka i taka jej praca. Poza tym ona ma racje co do Lestere.
Masz racje, albo ona albo dziecko oberwie, bo na bank nie odpusci...

ocenił(a) serial na 10
rodziu81

trochę mnie zaczęła denerwować żółta...ale tylko trochę :P

użytkownik usunięty
rodziu81

Oczywiście, przecież to jedyna policjantka w okolicy, która potrafi myśleć i wie co robi, jedyna postać, która jest godnym przeciwnikiem Malvo, a przy tym fajna i sympatyczna babka -- straszne, zajebać!

rodziu81

Mam zupełnie inne zdanie, nareszcie normalna, ogarnięta, miła kobita, która wafla zeżre jak uczciwy człowiek i musi się użerać z ciućmokami w robocie i ubiera się wygodnie. No i nie zajmuje się tylko pierdu-pierdu, imołszyns i muczos osobistych problemos, nie pławi się w traumie z dzieciństwa, jak ma mieć romans to tego romansu nie widać i jest jak człowiek - chodzi do pracy i ma rodzinę inną niż tylko chłopak/mąż. Super postać kobieca :)

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

Ech, to że nie jest seksbombą i ma widoczną nadwagę, to nie powód, żeby jej nie lubić.

A tak w sumie, to dziwię się, jak Grimly przeżył stosunek z nią? Miednicę powinien mieć chłopak połamaną, a nawet kręgosłup złamany, bo różnica wagowa może z 80 kilo wynosić.

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

W pilotażowym odcinku, szczególnie przez pierwszy kwadrans można odnieść wrażenie, że jest lekko opóźniona umysłowo. Wszystko się zmienia gdy ginie jej przełożony i Molly nagle przeistacza się w najbystrzejszą policjantkę wśród wszystkich stróżów prawa w tym serialu. Z każdym kolejnym odcinkiem można ją coraz bardziej polubić, szczególnie że gra bardzo naturalnie niezwykle ciepłą, serdeczną i lubianą kobitkę przez wszystkich zacnych obywateli miasteczka. Jej rola świetnie kontrastuje z rolami czarnych charakterów na zasadzie całkowitych przeciwieństw- jej niemal anielskiego dobra z całkowicie szatańskim usbosobieniem bandziorów.

ocenił(a) serial na 9
desaintgermain

Ona jest inkarnacją policjantki granej w filmie przez Frances McDormand. Być może tamta była lepszą aktorką, ale stworzyła postać dość antypatyczną. Natomiast serialową policjantkę polubiłem od razu, jej kreacja jest taką pochwałą normalnego, spokojnego życia. W przeciwieństwie do Lestera, który za swoje szaleństwa będzie musiał (zapewne) słono zapłacić.

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

Ładna to ona nie jest jakoś specjalnie, ale nie każdy musi być ładny. Lubię ją, dobrze gra, a postać też jest konkretna.

ocenił(a) serial na 9
rodziu81

Mnie raczej denerwowało całe to debilne miasteczko, złożone z samych kretynów. Szczegolnie policja. Ona akurat jedyna miała coś w bańce i dlatego jakkolwiek by nie wyglądała, mnie nie irytowała.