PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75969
8,4 51 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Myślę, że pieniądze zostawione przez Stavrosa w tym samym miejscu, w którym je znalazł mogą być mostem pomiędzy 1 a 2 sezonem Fargo, ktoś się zgadza?

Pabluno

przed premierą tego serialu, było wiadome, że nie będzie drugiego sezonu, serial ma 10 odcinków i koniec.

ocenił(a) serial na 9
gnr4ever

http://screencrush.com/fx-fargo-tv-series-premiere-april-15/

And while FX’s ‘Fargo’ adopts the spirit of the movie, with a few of its character archetypes for inspiration, producers confirmed that a potential second season would follow an all-new story and cast of characters from the same region.

Chyba posiadasz błędne informacje.

ocenił(a) serial na 9
Pabluno

Nie.

ocenił(a) serial na 9
DramaticBrony

Czy ta odpowiedź to znak, żeby emigrować na imdb?

ocenił(a) serial na 9
Pabluno

Po prostu sugestia, że walizka jeszcze odegra w pierwszym sezonie swoją role.

ocenił(a) serial na 9
DramaticBrony

Okaże się w ciągu 4 tygodni. Nie mogę się doczekać! :D

ocenił(a) serial na 8
Pabluno

Wg mnie to zakopując tę walizkę w starym miejscu Stavrois nieświadomie wykiwał Malvo.
Malvo przecież nie ma zielonego pojęcia skąd Stawros wziął tę legendarną kasę. Nie wie teo nawet żona greka.
On miał mu ją zostawić/przekazać na tym parkingu lub w innym umówionym miejscu.
A tak nagle go oświeciło i pojechał tam.

Teraz jak Malvo się go spyta gdzie kasa, to mu powie, że zostawił ją w "tym miejscu".
Malvo nie będzie wiedział gdzie jest "to miejsce", skrobaczki już też pewnie nie będzie.

Teraz pytanie kto znajdzie tę walizkę i czy w ogóle? :D

ocenił(a) serial na 9
zwieracz

Dlatego moją hipotezą jest, że walizka będzie jakimś elementem kolejnej historii w 2 sezonie, który jest całkiem prawdopodobny jeśli 1 sezon odniesie sukces.

Nie byłbym taki pewien czy główny motyw działania Malvo to pieniądze. Nie wygląda na takiego.

zwieracz

Może potem ktoś inny znajdzie walizkę w ten sam sposób co Grek i historia się powtórzy :D .

btw Malvo wydaje mi się być takim niemalże dosłownym ucieleśnieniem Szatana, który czyni zło i sam podjudza innych, żeby je w nich rozbudzać.. walizka jest niezłym narzędziem do manipulowania ludźmi i być może w kolejnym sezonie ktoś inny padnie jej "ofiarą"..
A może to przekombinowane i za bardzo patrzę przez symboliczny pryzmat twórczości Coen'ów..

użytkownik usunięty
zwieracz

Ktoś znaleźć musi, bo stopnieje już śnieg ;) (pamietaj, że Stavros znalazł ją tej samej zimy, której zakopał ją Buscemi)/